Komentara: 7
Pregleda: 2448

Košarka: Spartak obezbedio Prvu ligu!

20.03.2022. u 09:30h
Izvor: Subotica.com
Četrnaestom pobedom u nizu, osam u ligaškom i šest kroz plejof, Spartak je obezbedio dovoljan broj bodova i pobeda da dva kola uoči kraja sezone, može da slavi cilj, na radost svih ljubitelja košarke u Subotici, povratak u Prvu ligu, tzv. Košarkašku ligu Srbije (KLS).
Košarka: Spartak obezbedio Prvu ligu!
Foto: Arhiva

Pod stručnim vođstvom trenera Srećka Sekulovića ekipa Spartaka ostvarila je cilj sezone. Pobedom u Čačku protiv Železničara "golubovi" su krunisali sjajna četiri meseca, bez greške, sa visokim motivom.

Subotičani su u Čačku slavili sa samo šest poena razlike, ali i to je bilo više nego dovoljno za veliko slavlje. Ovaj izuzetno značajan duel za ekipu sa severa Bačke bio je daleko od izvesnog, svojevrsni pritisak i velika želja da se već iz prve prilike reši pitanje plasmana u viši rang učinilo je svoje, ali na kraju kvalitet je prevladao i pobeda je izvojevana.

Košarka: Spartak obezbedio Prvu ligu!

Najefikasniji u ovom susretu bio je kapiten Sokolović sa 20 poena, čime je probio broju od 1.000 poena u Spartakovom dresu, odmah iza njega bio je standardno efikasni Barna (19), Jugović je dodao 19...

Železničar - Spartak 76:82
(27:23, 16:22, 19:18, 14:19)

Spartak: Jugović 18, Dodić 1 (6sk), Prlja 4, Sokolović 20 (5as, 11sk), Dmitrović 1, Danilović 7, Radojčić, V. Gazibegović 12 (8sk), Barna 19 (8sk), S. Gazibegović.

Košarka: Spartak obezbedio Prvu ligu!

Posle tri sezone Spartak je ponovo u prilici da odmeri snage sa najačim srpskim klubovima kao što su Crvena zvezda, Partizan, Borac, Mega, FMP...

Na oproštaju od Druge lige pred svojim navijačima Spartak će u subotu dočekati Borac iz Zemuna i biće to prilika da se ponovo popune tribine i oda priznanje ekipi za tešku sezonu i požrtvovanje do konačnog cilja! Nema boljeg poziva za subotičku publiku nego proslava u viši rang.

Košarka: Spartak obezbedio Prvu ligu!

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 2448
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.