Komentara: 0
Pregleda: 1675

Košarka: Spartak pobednik 9. Memorijala "Petar Vucelić"

19.06.2022. u 12:00h
Izvor: Subotica.com
Ekipa Spartaka savladala je u finalu turnira Petrovgrad iz Zrenjanina i ponela trofej memorijala u čast sportskog radnika. tokom čijeg je delovanja Spartak zabeležio ubedljivo najzapaženije rezultate u klupskoj istoriji.
Košarka: Spartak pobednik 9. Memorijala "Petar Vucelić"

Košarkaški klub "Spartak Office shoes" održao je u subotu deveti memorijal "Petar Vucelić" (uzrast juniora) u znak sećanja na istaknutog sportskog radnika koji je preko 35 godina proveo u košarci i ima velike zasluge za rezultate Spartaka sredinom '90.

Pored domaćeg Spartaka na turniru su učestovale Sloboda iz Tuzle, Petrovgrad iz Zrenjanina i Vrijednosnice iz Osijeka. Sa dve sigurne pobede domaćin je slavio i zasluženo podigao trofej. U prvom meču dana Spartak je savladao vršnjake iz Osijeka rezultatom 109:64, a zatim u finalu nadigrao i Zrenjanice rezultatom 87:72.

Košarka: Spartak pobednik 9. Memorijala "Petar Vucelić"

Izvor: Subotica.com
Košarka: IX Memorijal "Petar Vucelić" (Spartak - Vrijednosnice) Košarka: IX Memorijal "Petar Vucelić" (Spartak - Vrijednosnice) Košarka: IX Memorijal "Petar Vucelić" (Spartak - Vrijednosnice) Košarka: IX Memorijal "Petar Vucelić" (Spartak - Vrijednosnice) Košarka: IX Memorijal "Petar Vucelić" (Spartak - Vrijednosnice) Košarka: IX Memorijal "Petar Vucelić" (Spartak - Vrijednosnice) Košarka: IX Memorijal "Petar Vucelić" (Spartak - Vrijednosnice) Košarka: IX Memorijal "Petar Vucelić" (Spartak - Vrijednosnice)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1675

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.