Komentara: 9
Pregleda: 3589

Košarka: Spartak poražen u Vršcu (99:77), Sekulović podneo ostavku

07.11.2022. u 15:22h
Izvor: KK "Spartak"
Možda bi izveštaj sa utakmice u Vršcu trebalo početi izjavama Aleksandra Sokolovića i trenera Srećka Sekulovića koji su složili da je poraz u meču sa Vrščanima i više od poraza. - Nije problem kada izgubite, naš pristup igri je bio sramotan. Ja preuzimam odgovornost za dešavanja na terenu - samokritičan je bio Sekulović, strateg "golubova".
Košarka: Spartak poražen u Vršcu (99:77), Sekulović podneo ostavku
Foto: Arhiva, 2022

Na parketu je postojao samo jedan tim. Vrščani su igrali kolektivno (u asistencijama odnos je bio 19:6 za domaće), uz agresivnu odbranu, nedostatak visokih igrača kompenzovali su skokom sa učešćem pet igrača.

Spartak je seriju od 0:10 kojom je stigao do poslednjeg izjednačenja (24:24) napravio zahvaljujući zonskoj odbrani. Individualna odbrana gotovo da nije postojala. Posle ovog neuspeha Subotičani su na skoru od 2-2 kada je u pitanju gostujući teren. Osim Hardija, svi ostali igrači Spartaka bi najradije da zaborave ovo veče.

SPORAZUMNI RAZLAZ- Srećko Sekulović je neposredno posle poraza u Vršcu podneo neopozivu ostavku, a o novom treneru će košarkaška javnost biti blagovremeno obaveštena. - MKK "Spartak Office shoes" se bivšem treneru zahvaljuje na ogromnom trudu, radu i velikom profesionalizmu koji je pokazao tokom svog boravka u klubu i želi mu mnogo uspeha u daljem radu i karijeri. - kratko su se obratili iz Kluba.

7, kolo Košarkške lige Srbije
Vršac - Spartak Office shoes 99:77
(24:14, 25:19, 23:20, 27:24)

Trener Vršca, Vladimir Đokić, je rekao da mu je drago što je Spartak ponovo član KLS-a, da je Sekulović dokazani trener i da će uspeti da ostvari ambicije Spartaka. Istakao je veću želju Vrščana kao najvažniji faktor trijumfa.

Spartak Office shoes: Hardi 20, Jugović 3, Ilkić 3, Prlja 3, Dodić 7, Šarenac, Nikolson 14 (6 skokova), Gazibegović 3, Opoku 4, Danilović 2, Sokolović 10, Barna 8.

U ekipi Vršca istakli su se Jovanović sa 20, Vasiljević sa 19 poena i 10 skokova i Vasić koji je dodao 16.

U 8. kolu KLS-a Spartak će dočekati Tamiš iz Pančeva. Utakmica je zakazana za subotu od 19.30 časova.

Izvor: KK "Spartak"
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 3589
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

košarkaška liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.