Komentara: 2
Pregleda: 2643

Košarka: Spartak sa "juniorima" izgubio od Dunava u 1. kolu Kupa Vojvodine

08.12.2023. u 08:48h
Izvor: Subotica.com
Košarkaši Spartaka ubedljivo su sinoć poraženi na gostovanju Dunavu u Staroj Pazovi u okviru 1. kola Kupa Vojvodine, rezultatom 93:62. Zbog obaveza u Čačku u 12. kolu KLS, Spartak je sinoć šansu pružio mlađim igračima.
Košarka: Spartak sa "juniorima" izgubio od Dunava u 1. kolu Kupa Vojvodine

Loše otvaranje Subotičana uveliko je uticalo je na dalji tok susreta. Mlada ekipa iz Subotice, sastavljena mahom od juniora, nije bila u stanju da bolje parira drugoligašu koji je znalački iskoristio šanse i došao do bodova.

U pitanju je 2. stepen Kupa u okviru Košarkaškog saveza Vojvodine, grupa A u kojoj se pored ova dva rivala nalaze još i Vojvodina, Hercegovac, Proleter, Breg, Hajduk i Star.

Dunav - Spartak Office shoes 93:62
(26:7, 30:19, 25:18, 12:18)

Spartak: Grčić 8, Mihaljev 2, Mucalj 4, Steljić, Radujko 2, Jujić, Topčov 11, Olujić 5, Janković 10, Nagulić 17, Popović 3, Ćulum.

Meč u Čačku, u 12. kolu KLS, koji se igra večeras očigledno je imao svoj uticaj u odluci kako će (u kom sastavu) Spartak odigrati svoj meč protiv Dunava. Taktiziralo se i verovato će Kup Vojvodine biti takmičenje koje će biti žrtvovano zarad tri glavna cilja - KLS, ABA-2 i KRK,a pogotovo što provoplasirani posle prvog dela KLS ima automatski prolaz na završnicu Kupa Radivoja Koraća, popularnu "Žućkovu levicu".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 meseci i 1 nedelju
Komentara: 2
Pregleda: 2643
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.