Komentara: 0
Pregleda: 1415

Košarka: Spartak savladao Borac pred svojim navijačima, sledi put u Tursku

12.09.2024. u 11:35h
Izvor: KK "Spartak"
Spartak je ostvario pobedu na domaćem terenu u prijateljskoj utakmici protiv Borca iz Čačka. Utakmica je završena rezultatom 80:63 (25:20, 9:19, 30:6, 16:18).
Košarka: Spartak savladao Borac pred svojim navijačima, sledi put u Tursku
Foto: KK "Spartak Office shoes" / Damir Vujković

Tim je počeo igru vrlo dobro i sigurno. Ipak nakon par grešaka u odbrani i napadu došlo je do pada koncentracije u igri. Međutim, drugo poluvreme je naš tim odigrao mnogo bolje i konkretnije, sa mnogo više ofanzivne tranzicije što je i doprinelo sjajnoj igri i pobedi.

Spartak Office shoes: Kondić, Cerovina 6, Steljić, Daniels 18, Momirov 5, Milisavljević 2, Gordić 5, Miletić 16, Filipović, Medarević 7, Tejić 9, Nikolić 12.

Košarka: Spartak savladao Borac pred svojim navijačima, sledi put u TurskuKošarka: Spartak savladao Borac pred svojim navijačima, sledi put u TurskuSpartak od 18. do 22. septembra u Antaliji očekuje kvalifikacioni turnir Lige šampiona (Basketball Champions League), a zatim i početak ABA lige koji Subotičani otvaraju duelom u Podgorici.

Izvor: KK "Spartak"
Postavljeno pre 9 časova i 41 minut
Komentara: 0
Pregleda: 1415
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.