Komentara: 0
Pregleda: 1795

Košarka: Spartak savladao Radnik, na korak je do plasmana u viši rang

12.03.2022. u 17:41h
Izvor: Subotica.com
Košarkaši Spartaka nanizali su trinaestu pobedu, ovaj put savladan je Radnik iz Surdulice ubedljivim rezultatom 97:77, u 5. kolu plejofa. Još jedna pobeda u preostala tri kola doneće Spartaku povratak u Prvu ligu.
Košarka: Spartak savladao Radnik, na korak je do plasmana u viši rang

Do novog trijumfa "golubove" su vodili Gazibegović i Barna, ali ništa manji doprinos nisu dali ostali igrači koji su igrali u rotaciji. Prvo poluvreme je bilo za zaborav, Spartak je previše odzvolio Radniku, ali razgovor u svlačionici i drugi pristup igri već od prvih minuta nastavka doneo je željene promene. Snažno na oba kraja, Spartak je postepeno gradio prednost i iz zaostatka na poluvremenu završio na +20.

Košarka: Spartak savladao Radnik, na korak je do plasmana u viši rangSpartak - Radnik 97:77
(21:18, 17:26, 30:16, 29:17)

Spartak: Jugović 17, Dodić 16, Sokolović 6, Gazibegović 18, Barna 21, Danilović 19, dok se Stojanović, Prlja, Dmitrović nisu upisivali u strelce, a Radojčić, Kojić i Nagulić nisu ni ulazili u igru.

Trener domaće ekipe, Srećko Sekulović, očekivano delimično je zadovoljan. Prvo poluvreme jasno nije proteklo po očekivanjima, ali u drugom delu sve je došlo na svoje i zabeležena je važna pobeda na putu do cilja sezone.

Košarka: Spartak savladao Radnik, na korak je do plasmana u viši rang- Odigrali smo loše poluvreme, očekivali smo manji otpor gostiju pa smo i ušli malo mekše u utakmicu, oni su igrali rasterećeno, pogađali a mi smo podbacili. Imali smo loš procenat šuta, promašivali smo slobodna bacanja, počeli smo u lošem ritmu. Na pauzi smo kao prioritet stavili jaču odbranu, to je odmah donelo rezultat. Igrači moraju da znaju da se ne može nijedna utakmica dobiti lako, moramo da zapnemo ako želimo pobedu. Zadovoljan sam pobedom, jasno je da u igri možemo još da napredujemo - kaže Sekulović. - Idemo u Čačak, naspram sebe imamo mladu ali ozbiljnu ekipu, očekujemo punu halu. Očekujem da će moji momci biti vrlo motivisani i naravno, kao i uvek, idemo na pobedu!

U narednom kolu Spartak će gostovati Železničaru u Čačku. Računica je jasna, još jedna pobeda do kraja (u preostala tri kola) ili ukoliko večeras Pirot "kiksne" i ubrza slavlje Subotičana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1795
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.