Komentara: 5
Pregleda: 1980

Košarka: Spartak sezonu u KLS na domaćem terenu počinje u petak, dočekuje Zdravlje iz Leskovca

05.10.2022. u 15:28h
Izvor: Subotica.com
Utakmicama 2. kola Košarkaške lige Srbije za vikend se nastavlja prvenstvo za seniore. Posle poraza na startu protiv Dunava u Staroj Pazovi (89:83), košarkaši Spartaka pokušaće u petak protiv Zdravlja iz Leskovca da ubeleže prvu pobedu pred domaćom publikom, koja se bez sumnje uželela košarke.
Košarka: Spartak sezonu u KLS na domaćem terenu počinje u petak, dočekuje Zdravlje iz Leskovca

U najavi ovog susreta govorili su kapiten Predrag Prlja i šef struke Srećko Sekulović.

- Nakon dobro odrađenog pripremnog perioda i dobrih rezultata koje smo ostvarili usledio je poraz na startu nove sezone, ali nećemo dozvoliti da nas to poremeti, štaviše daćemo sve od sebe da zabeležimo pobedu pred svojim navijačima - rekao je kapiten Prlja. - Dolazi nam kvalitetna ekipa, u punom sastavu, dočekujemo ih dobrom raspoloženju, takođe kompletni. Trenirali smo dobro i osećamo se dobro, verujemo u pobedu.

Košarka: Spartak sezonu u KLS na domaćem terenu počinje u petak, dočekuje Zdravlje iz Leskovca

Malo je vremena za pripremu utakmice, pogotovo kada u goste dolazi ekipa koja po rečima Sekulovića igra tvrdu košarku, dosta su pokretni i u Suboticu, kao gostujući teren, dolaze rasterećeni.

- Loše smo otvorili prvenstvo, odigrali možda jednu od najlošijih utakmica  od početka pripremnog perioda, verujem da se pojavila i određena doza nesigurnosti ali verujem u momke, dobro smo radili u međuvremenu, momci su pozitivnog stava i spremni da odigraju dobru utakmicu pred domaćim navijačima - rekao je Sekulović. - Što smo do sada uspeli da vidimo protivnika krasi timska igra, dobro trče tranziciju, vrlo su pokretljivi i što je vrlo bitno dosta su uigrani jer mnogi od njih dugo igraju zajedno.

Košarka: Spartak sezonu u KLS na domaćem terenu počinje u petak, dočekuje Zdravlje iz Leskovca

Što se tiča ambicija u predstojećoj sezoni, trener Sekulović je rekao da je napravljena dobra selekcija igrača, da je sezona duga i da će pokušati da iskoriste sve što im se ponudi, za šta se izbore svojim rezultatima.

- Za sada je to opstanak u ligi svakako, sredina tabele, ali što da ne i ako se ukaže prilika da odemo u gornji dom. Mislim da imamo tu snagu i kvalitet, imamo 30 kola da se dokazujemo i postavimo se tamo gde zaslužujemo - dodaje Sekulović.

Košarka: Spartak sezonu u KLS na domaćem terenu počinje u petak, dočekuje Zdravlje iz LeskovcaZbog zauzetosti Hale sportova za vikend, susret Spartaka i Zdravlja igra se u petak od 19,30 časova. Od ove sezone naplaćivaće se ulaz u iznosu od 200 dinara. Kako objašnjavaju u MKK "Spartak Office shoes" sav prihod će ići u budžet za rad sa mlađim kategorijama, s obzirom da deca u klubu treniraju besplatno.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 1980

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

košarkaška liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.