Komentara: 4
Pregleda: 1065

Košarka: Spartak siguran protiv Dinamika, u subotu protiv lidera KLS u Čajetini

31.10.2023. u 08:54h > 08:52
Izvor: Subotica.com
Košarkaši Spartaka prekinuli su seriju od dva neuspeha u prvenstvu, a prvi put u međusobnim susretima (10/1) savladali su Dinamik. U subotu sledi gostovanje u Čajetini, protiv Zlatibora, lidera KLS.
Košarka: Spartak siguran protiv Dinamika, u subotu protiv lidera KLS u Čajetini

Osim na početku susreta (0:1), Subotičani su sve vreme bili u vođstvu, konačna razlika od plus 14 je i najveća zabeležena u ovom susretu.

Gosti su u prvoj četvrtini imali čak osam izgubljenih lopti, Spartak nijednu, do kraja meča gosti čak 19. Tračak nade da možda mogu do pobede Dorćolcima se ukazao u 31. minutu kada su prišli na 55:59. Međutim Spartak serijom od 8:0 otklanja svaku mogućnost iznenađenja ove večeri i beleži treću ovosezonsku pobedu. Kod gostiju jedini raspoložen bio je Ristić sa 18 poena.

Košarka: Spartak siguran protiv Dinamika, u subotu protiv lidera KLS u ČajetiniKošarka: Spartak siguran protiv Dinamika, u subotu protiv lidera KLS u Čajetini

Spartak Office shoes - Dinamik 85:71
(26:26, 11:15, 22:21, 26:19)

Spartak: Cvetković (6 skokova), Milijašević 6, Stepanović, Kutlešić 14, Milisavljević 8 (5 skokova), Radosavljević 7 (7 asistencija), Ilić 6, Medarević 2, Bojić 24, Sokolović, Čupković, Barna 18 (6 skokova).

- Imali smo dva zaslužena poraza iza sebe a pred nama se našao Dinamik, mlad i borben tim, što su i pokazali u ovom meču. Priprema za ovaj meč i ispravljanje grešaka doneli su nam bolju igru i željeni rezultat. U Čajetinu idemo po pobedu čime želimo da se u potpunosti vratimo pravi put i u pobednički ritam - rekao Miloš Milisavljević i zahvalio se publici na značajnoj podršci, izrazivši nadu da će tribine kako odmiče sezona biti sve punije a rezultati sve bolji.

Košarka: Spartak siguran protiv Dinamika, u subotu protiv lidera KLS u Čajetini

TRener je bio vrlo zadovoljan reakcijom njegovih izabranika nakon dva poraza, ali što je publika verovala u njihove mogućnosti, volju i želju da se vrate na pravi put.

- Osmeh se vratio, to je evidentno, hvala publici što je verovala u nas i bila uz nas u ovom meču. Naspram sebe smo imali jedan sjajno organizovani klub sa mladim igračima. Bila je ovo dobra utakmica za nas, bili smo opterećeni porazima ali kroz razgovore i rad uspeli samo da odregujemo kao treba, odigrali smo odličnu odbranu, imali smo dobro trčanje a u većem delu meča kontrolisali smo i ritam utakmice. Treba dodati i da su nam se vratili Milisavljević i Milijašević, dok su na listi povređenih i dalje Sokolović i Tejić - istakao je Vladimir Đokić, šef struke Spartaka.

Košarka: Spartak siguran protiv Dinamika, u subotu protiv lidera KLS u ČajetiniU narednom kolu KLS Spartak će u subotu gostovati u Čajetini, lideru prvenstva - ekipi Zlatibora. Posle pet odigranih kola Spartak drži četvrtu poziciju sa tri pobede i dva poraza.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 meseci i 2 nedelje
Komentara: 4
Pregleda: 1065
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.