Komentara: 1
Pregleda: 1762

Košarka: Spartak sutra dočekuje OKK "Beograd"

12.12.2023. u 11:49h
Izvor: Subotica.com
Košarka: Spartak sutra dočekuje OKK "Beograd"

U okviru 13. kola Košarkaške lige Srbije, Spartak sutra (sreda) dočekuje OKK "Beograd". Utakmica će biti odigrana u Hali sportova od 19h.

- OKK "Beograd" je ekipa koja radi sa jako mladim i talentovanim momcima. Dakle, tim je mlad i igraju jako agresivno što se tiče odbrane, odlično trče i ukoliko im se dozvole ove dve stvari, iskazaće sav svoj potencijal. Mi, na drugoj strani, moramo da uspostavimo neku našu igru i da iskustvo koje posedujemo u našim redovima iskoristimo kako bismo nametnuli igru koja nama odgovara. To ćemo sutra i pokušati - izjavio je Vladimir Jovanović, trener "golubova" - Dočekujemo ekipu sa puno talenata i igrača koji su željni dokazivanja. Nama je samo važno da damo sve od sebe i da popravimo utisak sa prethodne utakmice - nadovezuje se Vojin Medarević, igrač.   

Košarka: Spartak sutra dočekuje OKK "Beograd"Iako se oporavljaju od povreda, Marko Tejić i Dušan Kutlešić još uvek nisu u pravoj formi, istakao je Jovanović govoreći o zdravstvenom biltenu ekipe pred sutrašnji meč.

Pre svega, pokušavamo na neki način da vratimo Tejića u rotaciju. Imali smo priliku da vidimo da on u ovom trenutku nije u sjajnoj formi što je i za očekivati posle pauze. Oporavak Kutlešića od povrede ide u dobrom smeru, ali još uvek nije sve do kraja sanirano. Očekujem i jednog i drugog, ali još uvek ih nemam u pravom kvalitetu. Međutim, mislim da su ovi momci koji su tu i rade dovoljni da se ostvare ciljevi, a ako nam se pridruže i rekovalescenti bićemo zadovoljni - završava Jovanović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 meseci i 4 dana
Komentara: 1
Pregleda: 1762
Povezane teme

hala sportova

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.