Komentara: 2
Pregleda: 1572

Košarka: Spartak sutra dočekuje Zdravlje iz Leskovca

15.12.2023. u 12:01h
Izvor: Subotica.com
Košarka: Spartak sutra dočekuje Zdravlje iz Leskovca

U okviru 14. kola Košarkaške lige Srbije ekipa Spartaka sutra, u Hali sportova, dočekuje Zdravlje iz Leskovca. Utakmica je na programu od 19časova. U najavi meča govorili su šef struke Vladimir Jovanović i prvotimac Luka Cerovina.

Košarka: Spartak sutra dočekuje Zdravlje iz LeskovcaBez obzira na poziciju na tabeli, ekipa "Zdravlja" bi mogla biti daleko bolje plasirana po onome što sam video. Imaju jedan solidan sastav, igraju tri stranca i svaki poseduje ozbiljan košarkaški kvalitet. Mi moramo biti okrenuti prema sebi, da od prve sekunde pokažemo dobar pristup i pravi karakter. Ima dosta stvari koje treba da zadržimo na istom nivou, a još više onih koje treba da podignemo na viši nivo ukoliko hoćemo i balon da odigramo kako treba, pa i celu sezonu - izjavio je trener Spartaka pred sutrašnji meč

Prvotimac Luka Cerovina verujeje da će njegova ekipa nastaviti uspešnu seriju i u dobroj atmosferi otputoati na treći turnir Regionalne ABA-2 lige.

- Nadam se da ćemo pobediti ekipu "Zdravlja" i da će nam to biti uvretira za predstojeći ABA-2 balon - dodao je  Cerovina.

Košarka: Spartak sutra dočekuje Zdravlje iz Leskovca

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 1 nedelju
Komentara: 2
Pregleda: 1572
Povezane teme

hala sportova

košarkaški klub spartak office shoes

košarkaška liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.