Komentara: 1
Pregleda: 1479
Foto

Košarka: Spartak svladao Vrijednosnice u prvom pripremnom meču

29.08.2022. u 17:38h
Izvor: Subotica.com
Košarkaški klub "Spartak" odigrao je u petak prvu pripremnu utakmicu u sklopu priprema za povratnički nastup u Prvu ligu Srbije. Izabranici Srećka Sekulovića slavili su ubedljivo protiv Vrijednosnica iz Osijeka (94:56).
Košarka: Spartak svladao Vrijednosnice u prvom pripremnom meču

Nova takmičarska sezona počinje sa mesec dana, u klubu su već dosta pripremili konture tima, najavljene su, skroro pola tima iz prošle sezone završilo je saradnju sa MKK "Spartak Office shoes", očekuju se još neke igračke promene. Tim i dalje vodi, kao glavni strateg, Srećko Sekulović, dok je pripremni meč protiv ekipe iz Osijeka vodio njegov pomoćnik, Slobodan Agoč.

U duelu protiv "Vrijednosnica", ekipom sa kojom Subotičani sada već imaju odličnu sportsku saradnju, kako u seniorskom tako i u mlađim kategrijama, Spartak je bio ubedljiv, iako na poluvremenu nije tako slutilo. "Golubovi"su u prvih 20 minuta dominirali i konstantno držali prednost, a u nastavku slomili protivnika, ostvarivši možda malo i nerealan trijumf sa skoro 40 poena razlike.

Košarka: Spartak svladao Vrijednosnice u prvom pripremnom mečuKošarka: Spartak svladao Vrijednosnice u prvom pripremnom meču

Bio je je to pripremni meč u svakom smislu - igrači su bili željni dokazivanja, grešilo se, bilo je puno rotiranja. Publika je u u iznenađujućem broju poprilično napunila tribine Hale sportova, što govori koliko su se i Subotičani uželeli igre pod obručima. Očekivao se nastup i talentovanog Šarenca, najnoviju igračku investiciju Spartaka, koji je u Suboticu dožao iz juniroskog pogona Crvene zvezde, međutim on se nije pojavio na parketu na ovom susretu.

Spartak Office shoes – Vrijednosnice Osijek 94:56
(17:17, 23:19, 26:6, 28:14)

Spartak: Hardi 17, Dodić 10, Prlja 2, Sokolović 10, Nikolson 10, Ikić 4, Kojić 8, Gazibegović 8, Nana 8, Danilović 5, Barna 10.

Vrijednosnice: Bradford 10, Flanjak, Lazić 6, Perković 12, Tomljenović 4, Tokić 6, Budimir 2, Šiško 4, Bošnjak 9, Džajić 3, Pavić.

Naredni pripremni meč Spartak igra u utorak od 19 časova, a protivnik je "Hercegovac" iz Gajdobre. Ulaz je slobodan.

Izvor: Subotica.com
Košarka: Spartak - Vrijednosnice Košarka: Spartak - Vrijednosnice Košarka: Spartak - Vrijednosnice Košarka: Spartak - Vrijednosnice Košarka: Spartak - Vrijednosnice Košarka: Spartak - Vrijednosnice Košarka: Spartak - Vrijednosnice Košarka: Spartak - Vrijednosnice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1479

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.