Komentara: 0
Pregleda: 1561

Košarka: Spartak u ponedeljak dočekuje FMP, u 4. kolu ABA lige

13.10.2024. u 13:09h > 13:15
Izvor: Subotica.com
Nastavlja se takmičenje u Regionalnoj ABA ligi. Nakon pobede protiv Krke u Sloveniji, ekipa Vladimira Jovanovića u ponedeljak od 18:30 časova dočekuje FMP iz Železnika.
Košarka: Spartak u ponedeljak dočekuje FMP,  u 4. kolu ABA lige

Tim povodom javnosti su se obratili šef struke Vladimir Jovanović kao i prvotimac Luka Cerovina.

- Ekipa FMP-a po meni je jako dobra ekipa, prava aba-ligaška, čvrsta, popunjena na svim pozicijama. Očekuje nas težak i tvrd meč, ali se nadamo uz pravi pristup i podršku sa tribina da ćemo doći do prve pobede na domaćem terenu - rekao je Cerovina.

Za trenera Spartaka FMP je vredan svakog poštovanja, naglasivši da je rival kompaktan i dobro selektovan, da ima kvalitet ne samo za ovo takmičenje nego i za još rang više.

- Očekuje nas jako zahtevna utakmica, radi se o standardnom aba-ligašu koji već godina pravi dobre rezultate što se tiče plasmana u ovoj ligi. Napravili se sastav sastavljen od velikog broja domaćih igrača, radi se o čvrstom timu koji na svakoj poziciji ima, u košarkaškom žargonu, “size”, ne samo za ABA ligu, već i za neko takmičenje višeg nivoa - zaključio je Jovanović. - Mislim da će utakmica za nas biti zahtevna u košarkaškom ali i fizičkom aspektu, moraćemo pre svega da odgovorimo u tom smislu, ukoliko hoćemo da ostvarimo pobedu.

Filip Barna po prvi put će zaigrati protiv ekipe u kojoj je ponikao i naučio najvrednije košarkaške korake. Subotica sigurno nije zaboravila njegov doprinos velikim rezultatima Kluba, pogotovo u prošloj sezoni. Biće to za njega povrtak na mesto lepih uspomena ali i u okruženje koje ga pamti samo po najboljem. Povratak u Suboticu i prvo igranje protiv Spartaka imaće i Dušan Radosavljević.

Ponedeljak, 18:30 časova - Hala sportova u Subotici. Za one koji će se odlučiti za praćenje putem malih ekrana, prenos je na ArenaSport 10 i ArenaSport 3 Premium.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 nedelju i 5 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1561
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.