Komentara: 16
Pregleda: 2163
Foto

Košarka: Spartak u subotu dočekuje Dinamik

26.10.2023. u 13:44h
Izvor: Subotica.com
U meču 5. kola KLS Spartak će u subotu od 19 časova dočekati Dinamik. Stanje sa povredama je dosta bolje, postoji velika želja i motivacija igrača da se prekine niz od dva poraza, a prva naredna prilika za to je Dinamik.
Košarka: Spartak u subotu dočekuje Dinamik

Nakon dva uzastopna poraza u KLS, košarkaši "Spartak Office shoes-a" imaće priliku da se vrate na pobednički kolosek u subotu (28. oktobar), kada dočekuju beogradsku ekipu "Dinamik". Utakmica, u okviru 5. kola Košarkaške lige Srbije, igraće se od 19 časova u Hali sportova.

- U utakmicu protiv "Dinamika" ulazimo nakon sedam dana pauze i imali smo dovoljno vremena da se spremimo. Treba da pokažemo reakciju na prethodne utakmice i da igramo dobru i kvalitetnu košarku - ističe prvotimac Marko TejićPublika nam je mnogo pomogla u ABA-2 ligi, Hala sportova je bila prepuna, osetila se odlična atmosfera i nadam se da će nam ljubitelji košarke, naši sugrađani, i u subotu pružiti podršku u što većem broju.

Košarka: Spartak u subotu dočekuje DinamikNakon dva teška i neočekivana poraza, košarkaši "Spartaka" spremni su za predstojeću utakmicu.

- Prezadovoljan sam kako smo trenirali ove nedelje, uspeli smo i da se odmorimo i da odradimo malo jači trening i očekujem reakciju. Dolazi nam "Dinamik" koji uvek igra kvalitetnu košarku, a mi smo spremni i ubeđen sam da ćemo igradi veoma dobro, Da li će to biti dovoljno za uspeh, videćemo na terenu - kazao je trener Vladimir Đokić. - Nakon pauze zbog povrede, u igru se vraća Milisavljević, a očekujem da će u sastavu biti i Milijašević, dok je Sokolović pod znakom pitanja za ovaj meč. Od povrede se oporavio Pavle Stepanović, tako da imamo dvanaest spremnih igrača za preqdstojeću utakmicu.

Ulaznice za ovaj meč, kao i sezonske za KLS, mogu da se kupe prvenstveno putem klupskog sajta, ali i u prodavnicama "Office shoes"u Stop šopu ili na Korzou, odnosno pojedinačno pred početak meča u Hali sportova.

Izvor: Subotica.com
Najava 5. kola KLS između Spartaka i Dinamika Najava 5. kola KLS između Spartaka i Dinamika Najava 5. kola KLS između Spartaka i Dinamika Najava 5. kola KLS između Spartaka i Dinamika Najava 5. kola KLS između Spartaka i Dinamika Najava 5. kola KLS između Spartaka i Dinamika Najava 5. kola KLS između Spartaka i Dinamika Najava 5. kola KLS između Spartaka i Dinamika
Postavljeno pre 8 meseci i 2 nedelje
Komentara: 16
Pregleda: 2163
Povezane teme

košarka

košarkaški klub spartak office shoes

košarkaška liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.