Komentara: 0
Pregleda: 1171

Košarka: Spartak u subotu dočekuje Kolubaru za nastavak trijumfalne serije

27.10.2022. u 11:40h
Izvor: Subotica.com
Košarkaši Spartaka odigraće svoj meč 6. kola Košarkaške lige Srbije pred domaćom publikom u subotu od 19,30 časova. Protivnik je ekipa "Kolubara LA 2003". Subotičani su u seriji četiri pobede i sa puno optimizma očekuju narednog rivala.
Košarka: Spartak u subotu dočekuje Kolubaru za nastavak trijumfalne serije

U najavi ovog susreta govorili su prvotimac Filip Barna i šef stuke Spartaka Srećko Sekulović.

Dobra atmosfera u timu svakako se održava i na rezultate, ali i obratno. Ekipa se diže iz meča u meč, treninzi su tu da se ispravljaju greške, a svaki naredni rival je izazov za sebe.

- Naredni protivnik nam je nezgodna ekipa, koja je u naletu, iza sebe ima, kao i mi, seriju pobeda, sigurno da će tražiti svoju šansu protiv nas. S druge strane mi treniramo dobro, koncentracija je na maksimalnom nivou, siguran sam da ćemo uz dobru koncentraciju i kvalitetnu defanzivu i odbraniti domaći teren - kratko je najavio Barna.

Košarka: Spartak u subotu dočekuje Kolubaru za nastavak trijumfalne serijeStrateg "golubova" zadovoljan je kako njegovi puleni primenjuju utrenirano. Posebno se osvrnuo na prošlo kolo i duel sa Mladosti u Zemunu, koji su odlično odigrali, ali da potvrda ovog dobrog rezultata mora da bude u Subotici, protiv Kolubare.

- Poštujemo rivala, njihov niz i rezultate koji su do sada ostvarili. Kod nas je dobra atomsfera, dobro radimo, ne bežimo od uloge favorita, uveren sam da se isključivo mi pitamo. Očekujem da ćemo, uz pomoć publike, nametnuti naš stil igre i da zabeležimo pobedu - rekao je šef struke Spartak Office shoes.

Košarka: Spartak u subotu dočekuje Kolubaru za nastavak trijumfalne serije

Danilović izlazi iz povrede, bez neke preke potrebe neće ulaziti u igru u meču protiv Klubare dok su svi ostali igrači zdravi i spremni za dokazivanje.

Meč između Spartaka i Kolubare igra se u subotu od 19,30 časova.

Podsetimo, od ove sezone naplaćuje se ulaz u iznosu od 200 dinara. Kako objašnjavaju u MKK "Spartak Office shoes" sav prihod će ići u budžet za rad sa mlađim kategorijama, s obzirom da deca u klubu treniraju besplatno.

Ovom prilikom Klub je pozvao posetioce da sačuvaju ulaznicu jer će u poluvremenu susreta biti organizovana igra iznenađenja u kojoj će biti podeljene nagrade.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1171
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.