Komentara: 1
Pregleda: 1149

Košarka: Spartak u subotu dočekuje Novi Pazar

03.03.2023. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
U okviru 24. kola KLS, košarkaši Spartaka u subotu dočekuju ekipu Novog Pazara. Utakmica je na programu od 19:30h, u Hali sportova.
Košarka: Spartak u subotu dočekuje Novi Pazar
Foto: Nikola Stantić

Iako se Novi Pazar nalazi na samom dnu tabele, košarkaši "Spartaka" najavljuju tešku i zahtevnu utakmicu.

Igrači i treneri znaju da su ovakve utakmice najteže, jer imamo protivnika koji je poslednji na tabeli  i oni se bore za opstanak pa im je svaka utakmica izuzetno važna. Predstoji nam teška borba i moramo biti psihički spremni. Takođe, moramo stisnuti zube i nametnuti svoj ritam već na samom startu kako ne bismo došli u nezgodnu završnicu, jer u tom slučaju može svašta da se desi - priča prvotimac Živojin A. Danilović Na nama je da igramo jako i da na teren izađemo maksimalno fokusirani.

Košarka: Spartak u subotu dočekuje Novi PazarTrener ekipe "Spartaka", Željko Lukajić podseća da su unapred dobijene utakmice, zapravo najteže.

Takav stav se uvek obije o glavu. Za nas je svaka utakmica izuzetno značajna, baš kao i za ekipu OKK Novi Pazar. Oni se bore za opstanak, a narodski rečeno davljenik je najopasniji jer se hvata za svaku slamku. Najvažnije je da mi našu sudbinu držimo u našim rukama. Imamo obavezu prema navijačima i klubu da i ovo odradimo košarkaški najbolje što možemo. Nema opuštanja, jer opuštanje je uvek kazna. Imali smo juče dobar primer gde je Leskovac na svom terenu izgubio veoma značajnu utakmicu u borbi za opstanak od maltene juniorske ekipe Dinamika - objanio je Lukajić i pozvao Subotičane da u subotu u što većem broju podrže košarkaše "Spartaka"  - Verujem u igrače, znam da su svesni svega i da znaju šta treba da rade i želimo da potvrdimo rezultate koje smo napravili u poslednje vreme. Pozivam navijače da nas podrže, jer nam je podrška potrebna.

Košarka: Spartak u subotu dočekuje Novi Pazar

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1149
Povezane teme

košarka

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.