Komentara: 2
Pregleda: 1142

Košarka: Spartak večeras dočekuje FMP u 4. kolu Superlige

17.05.2023. u 16:28h
Izvor: Subotica.com
Večeras od 19 časova subotička hala biće poprište dugo čekanog duela. Posle šest godina na krajnji sever Srbije dolazi FMP.
Košarka: Spartak večeras dočekuje FMP u 4. kolu Superlige

Posle šest godina u Subotici gostuje dugogodišnji ABA ligaš u čijem sastavu su petorica stranaca. S obzirom na sastav i renome protivnika, kao i motivisanost košarkaša Spartaka možemo očekivati izuzetnu košarkašku predstavu.

Posle pobede nad Zlatiborom, igrači Spartaka žele da nastave pobednički niz. Na konferenciji za medije uoči duela protiv FMP-a govorili su plej Ilija Milijašević i trener Vladimir Đokić.

- Svesni smo kvaliteta FMP-a. Naša šansa leži u bržoj i agresivnijoj igri, većoj energiji. Pozivam publiku da nam pomogne kao što to redovno čini ove sezone - rekao je Milijašević.

Strateg Spartaka šansu vidi u umoru ABA-ligaša.

- Ozbiljan su klub i trener, moramo biti agresivni, pametni i hrabri. Pokušaćemo da ih iznenadimo, ali i da publici predstavimo sve naše igrače - zakljućuje Đokić.

U dosadašnjih 7 prvenstvenih susreta Spartak nije uspeo da savlada ekipu iz Železnika. Meč na gostujućem terenu na otvaranju Superlige završen je pobedom domaćih (98:80).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 1142
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.