Komentara: 1
Pregleda: 2283
Foto

Košarka: Spartak večeras protiv Metalca, ulog je regionalna liga

19.04.2023. u 10:39h > 11:55
Izvor: Subotica.com
Duel između Spartaka i Metalca u 30. kolu Košarkaške lige Srbije zatvoriće sezonu 2022/23 i defintivno dati konačan poredak na tabeli. Izvesno je da Spartak ne može osvojiti ligu, ali pobedom večeras pred domaćom publikom dobija izlaz u regionalno takmičenje, ABA-2 ligu.
Košarka: Spartak večeras protiv Metalca, ulog je regionalna liga

Još dva susreta treba da se odigraju, Vojvodina je izbila na prvo mesto (52 boda), Zlatibor drži drugo (50), Spartak treći (50). dok je Metalac četvrti (49). U najavi sureta protiv Metalca govorili su prvotimac Miloš Milisavljević i novi šef struke Vladimir Đokić.

MIlisavljević se zahvalio bivšem treneru (Željku Lukajiću) na saradnji, na svemu što je učinio za ovaj klub ali i za igrače koje je vodio, a ujedno i poželeo dobrodošlicu i puno sreće novom treneru, pogotovo u ostvarenju cilja koji je postavljen od strane Kluba.

Košarka: Spartak večeras protiv Metalca, ulog je regionalna liga

- Metalac je neugodan klub, kao i mi ima svoju šansu za nastup u ABA-2 ligi pa samim time motivacije protiv nas neće nedostati. Spremni smo na beskompromisnu borbu jer smo svesni da čitava sezona staje u 40 minuta- imali smo dovoljno vremena da se pripremimo, svi igrači su svesni značaja ove utakmice i šta onda donosi. Igraćemo timski, kao i do sada, želimo da rešimo ovaj meč u našu korist, verujem ta ćemo to i uspeti. Imamo dugačku klupu i puno igrača koji mogu da iskoče- zaključio je Milisavljević. - Kao i tokom čitav sezone publika nam je bila velika motivacija i snaga, tako očekujemo da će biti i večeras. Puna hala, vrela atmosfera i pobeda, to je ono čemu se nadamo i što želimo!

Uoči ovog meča došlo je smene trenera na klupi Spartaka, za ovaj izuzetno važan meč angažovan je Vladimir Đokić, nekadašnji igrač, danas streteg sa pozamašnim iskustvom u struci. Za kratko vreme Đokić će pokušati da pripremi ekipu i da naprave željeni rezultat.

Košarka: Spartak večeras protiv Metalca, ulog je regionalna liga

- Uzbuđen sam što sam ponovo u Subotici, posle igranja u dresu danas sam u prilici da vodim ekipu u odelu. Kao trener, isto kao i igrač, imam visoke ambicije, željan sam izazova i drago mi je što sam deo ovog projekta "novog" Spartaka - kaže Đokić - Imali smo dovoljno vremena da se pripremimo, iskoristili smo svaki trening da se bolje upoznamo, svesni smo šta nas čeka, igrači su spremni i motivisani, računamo na snažnu podršku sa tribina, daćemo svoj maksimum i opravdamo poverenje svih koji u nas veruju.

Susret u Hali sportova počinje u 19 časova. Iz Kluba pozivaju publiku da u ovom odlučujućem meču sezone budu uz "golubove" i pobedom proslave uspešnu sezonu i izlazak na regionalnu scenu.

Izvor: Subotica.com
Najava meča protiv Metalca i promocija novog trenera MKK "Spartak" Najava meča protiv Metalca i promocija novog trenera MKK "Spartak" Najava meča protiv Metalca i promocija novog trenera MKK "Spartak" Najava meča protiv Metalca i promocija novog trenera MKK "Spartak" Najava meča protiv Metalca i promocija novog trenera MKK "Spartak" Najava meča protiv Metalca i promocija novog trenera MKK "Spartak" Najava meča protiv Metalca i promocija novog trenera MKK "Spartak"
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2283
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

druga košarkaška liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.