Komentara: 3
Pregleda: 1378

Košarka: Spartak večeras protiv Sutjeske

12.10.2023. u 11:08h
Izvor: Subotica.com
U 2. kolu Regionalne ABA-2 lige Spartak će večeras na megdan Sutjesci iz Nikšića. Posle značajne pobede nad Heliosom sledi novi izazov. Meč se igra od 18 časova u subotičkoj Hali sportova.
Košarka: Spartak večeras protiv Sutjeske

Nikšićani su, kao i Subotičani, pobedili u prvom kolu i sa puno optimizma dočekuju večerašnji duel. Ništa manje motivisani nisu "golubovi" koji su u utorak, nošeni jakom podrškom sa tribina, ostvarili su pola cilja za ovu nedelju, a večeras će biti u prilici da zabeleže i drugu pobedu na turniru u Subotici.

Iz kluba poručuju da su dobro "skautirali" rivala, da su poradili na nekim greškama koje su uočene protiv Heliosa, kao i da spremno dočekuju početak meča.

Košarka: Spartak večeras protiv SutjeskeMeč Spartak - Sutjeska igra se u Hali sportova od 18 časova. Ulaznice se mogu kupiti onlajn ili na ulazu u Halu sportova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 4 dana
Komentara: 3
Pregleda: 1378

Povezane vesti

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.