Komentara: 18
Pregleda: 1853

Košarka: Spartak vezao dva poraza, za vikend dolazi Dinamik

23.10.2023. u 09:24h
Izvor: KK "Spartak"
U četvrtom kolu Košarkaške lige Srbije Spartak je poražen na gostovanju u Valjevu od Metalca rezultatom 84:76. Ovo je drugi poraz u nizu, posle dva značajne pobede u ABA-2 ligi. U narednom kolu u Suboticu dolazi Dinamik.
Košarka: Spartak vezao dva poraza, za  vikend dolazi Dinamik

Domaći od 11. minuta imaju konstantno vođstvo. U jednom trenutku ono iznosi i plus 10 (43:33), a finiš poluvremena pripada Subotičanima za prihvatljiv minus (37:43). U nastavku Spartak kreće jako, prilazi na poen (42:43), ali ne uspeva da preokrene rezultat.

U 31. minutu Metalac ima visoko vođstvo (70:56), preko potrebnu energiju unosi Milisavljević sa klupe, razlika se topi. U dva navrata Subotičani prilaze na minus tri ali je domaćin preko Bajića, Lešića i Metjusa odbio  da bude poražen. Spartak je u ovom meču nastupio bez Andrije Bojića.

Metalac - Spartaka Office shoes 84:76  
(20:23, 23:14, 24:19, 17:20)

Spartak: Steljić, Cvetković 5, Milijašević, Kutlešić 6, Milisavljević 6, Radosavljević 6, Ilić 11 (8 skokova), Medarević 7, Tejić 2, Sokolović 12 (9 skokova), Čupković, Barna 21 (9 skokova).

Trener ekipe bio je vidno nezadovoljan izdanjenjem njegovih pulena,

- Preuzimam na sebe svu odgovornost jer smo, da se ne lažemo, bolji od  Metalca za  dvadesetak poena. Ekipa kao što je Spartak, koja ima najviše ambicije, ne sme da igra ovako - razočarano je komentarisao Vladimir Đokić, šef struke Spartaka. - Igrali smo bez želje, pojedini igrači deluju kao da nisu gladni uspeha, mislim da to nije u redu prema upravi kluba koja obezbeđuje sve uslove. Iako smo igrali nekompletni i više utakmica u kratkom vremenskom periodu to nije opravdanje za ovo sramno izdanje moje ekipe.

U KLS Spartak ima omer od po dve pobede i poraza, a u narednom, 5. kolu, dočekuje Dinamik.

Izvor: KK "Spartak"
Postavljeno pre 8 meseci i 3 nedelje
Komentara: 18
Pregleda: 1853
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.