Komentara: 2
Pregleda: 2143

Košarka: Turnir veterana i veteranki, 23. po redu, počinje u petak

07.06.2022. u 11:20h > 17:46
Izvor: Subotica.com
Od 10. do 12. juna u Subotici će se održati tradicionalni međunarodni turnir košarkaških veterana i veteranki. Nekadašnji profesionalni igrači i zaljubljenici u košarku iz celog regiona sastaće se po 23. put u našem gradu, što će biti nova prilika za zanimljive igre na terenu, nezaboravno druženje i evociranje uspomena.
Košarka: Turnir veterana i veteranki, 23. po redu, počinje u petak

Učešće su najavile 32 ekipe iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Mađarske, podeljenih u mušku i žensku konkurenciju. Timovi će biti podeljeni i po starosnim kategorijama i to: veteranke 35+ i 45+, a veterani 40+, 45+, 50+ i 55.

Za najbolje su obezbeđene vredne nagrade, a pored druženja na košarkaškom terenu učesnike očekuje i bogat prateći program.

Košarka: Turnir veterana i veteranki, 23. po redu, počinje u petak

Utakmice će se kao i ranijih godina igrati pod obručima u Hali sportova i sportskoj sali OŠ "Majšanski put", u petak od 15 do 20 časova, odnosno u subotu od 10 do 20 časova, dok je za nedelju u Hali sportova zakazan završni dan kada će biti odigrani finalni mečevi. Dodela pehara i priznanja kao i svečano zatvaranje zakazano je za 12 časova.

Ulaz na sve mečeve je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 2143
Povezane teme

međunarodni turnir košarkaških veterana

košarkaški veterani

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.