Komentara: 0
Pregleda: 899

Košarka: Večeras Spartak igra ABA-2 meč protiv slovenačkog Heliosa

10.10.2023. u 10:21h
Izvor: Subotica.com
Večeras od 18 časova Spartak će po prvi put odigrati Regionalno takmičenje i to kao domaćin. Ekipa spremno dočekuje duela sa Heliosom, a subotička publika sa nestrpljenjem očekuje početak meča. Pune tribine i energija navijača je Spartakova dodatna snaga.
Košarka: Večeras Spartak igra ABA-2 meč protiv slovenačkog Heliosa

Turnir Regionalne ABA-2 lige je počeo. Juče su odigrana prva tri susreta - Borac savladao Šibenku (88:81), Široki Brijeg  Vojvodinu (80:71) a Zlatibor TFT Skopje (93:74), danas će, kao drugi meč dana, igrati i Spartak.

U najavi ovog susreta govorili su šef struke Spartaka Vladimir Đokić i plejmeker Aleksandar Cvetković.

- Dugo smo isčekivali ovaj turnir, lepu uvertiru smo napravili u Kraljevu što nam je značilo da nastavimo sa puno samopouzdanje. Vrlo smo motivisani, željni smo igranja pred domaćom publikom - istakao je Đokić. - Helios je jako kvalitetan tim, očekujemo dobru utakmicu, spremili smo se za njih, a siguran sam i oni za nas. Od ekipe očekujem da odigra pre svega hrabro jer verujem da je kvalitet na našoj strani, koncentrisani smo na Helios a onda ćemo sve misli prebaciti na Sutjesku.

Košarka: Večeras Spartak igra ABA-2 meč protiv slovenačkog Heliosa

Iskusni plejmejker Spartaka potvrdio je da je motivacija pred današnji meč na očekivano visokom nivou, svi zdravi igrači su spremni i jedva čekaju početak.

- Prvi meč u sezoni pred domaćom publikom u važnom takmičenju, nadamo se pred punom Halom koja će nam sigurno biti vetar u leđa - dodao je Cvetković. - Posle povrede koju sam zadobio na početku priprema vratio sam se u pogon, jedva čekam nvo dokazivanje na parketu i nadam se dobroj svojoj partiji ali i celog tima.

Košarka: Večeras Spartak igra ABA-2 meč protiv slovenačkog HeliosaNa listi povređenih su i dalje Milisavljević i Stepanović, na njih Đokić neće moći da računa ni protiv Sutjeske, ali kao što je više puta isticano, ovo je ekipa sa dugom klupom sa kvalitetnim zamenama i u klubu ne sumnjaju da će ko god dobije priliku dati svoj doprinos, nadamo se svi pobedi u prvom a zatim i drugom susretu turnira ABA-2 lige u Subotici.

RASPORED MEČEVA TURNIA ABA-2 LIGE (1. / 2. KOLO)

Ponedeljak, 9. oktobar

15:00 Borac – Šibenka
18:00 Vojvodina – Široki
21:00 TFT Skopje – Zlatibor

Utorak, 10. oktobar

15:00 Podgorica – Sutjeska
18:00 Spartak – Helios
21:00 MZT Skopje – Cedevita

Sreda, 11. oktobar

15:00 Šenčur – Pelister
18:00 Široki – TFT Skopje
21:00 Šibenka – Zlatibor

Četvrtak, 12. oktobar

15:00 Borac – Podgorica
18:00 Sutjeska – Spartak
21:00 Cedevita – Vojvodina

Petak, 13. oktobar

15:00 Pelister – MZT Skopje
18:00 Helios – Šenčur

Svi mečevi igraju se u Hali sportova, a ulaznice mogu da se nabave onlajn putem sajta KK "Spartak Office shoes" i na ulazu u sam sportski objekta uoči utakmice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 6 dana
Komentara: 0
Pregleda: 899
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.