Komentara: 0
Pregleda: 1889
Foto

Košarka (Ž): Spartak poražen od Beočina (53:76)

29.10.2017. u 11:49h
Izvor: Subotica.com
Košarkašice Spartaka poražene su u 4. kolu Prve lige Srbije od Beočina rezultatom 53:76. Mlada ekipa "golubica" nije mogla da se nosi sa iskusnijom i igrački kvalitetnijom ekipom.
Košarka (Ž): Spartak poražen od Beočina (53:76)

Iskusnija i kompletnija ekipa Beočina bez većih problema osvojila je bodove u Subotici. Bila je ovo utakmica u kojoj se Spartak nije ništa pitao, te su gošće iz četvrtine u četvrtinu gradile prednost i iz minuta u minut gasile bilo kakvu neizvesnost ili mogućnost da ishod bude drugačiji.

Ekipa Beočina je od prvog minuta pokušala da nametne svoj tempo, nije joj to uspevalo do sredine prve deonice (9:9, 6. minut), ali od tada preuzimaju kontrolu i Spartak je bio prinuđen da juri rezultata još u ranoj fazi meča. Mlade Subotičanke su pokušavale da pruže otpor iskusnijim protivnicama, ali nije bilo te sigurnosti, preciznosti i dovoljan broj raspoloženih "golubica" da se Beočinkama pomrse planovi.

Košarka (Ž): Spartak poražen od Beočina (53:76)

U narednih 20 minuta gošće su postepeno podizale svoju prednost, u jednom momentu ona je iznosila i +20 (36:56). Nisu imale snage mlade golubice da prate ovaj tempo, nisu Radulović i Zlajić mogle same protiv raspoloženih Gvero i Adamović koje su zajedno postigle sedam poena manje nego cela postava Spartaka.

Spartak – Beočin 53:76 (11:16, 15:19, 10:17, 17:24)

Spartak: Radulović 15, Todorović 8, Vukov, Aleksić 6, Krstajić 3, Draženović, Zlajić 12, Cvijetić, Kujundžić 5, Petković 4.

Beočin: Dunđerski 6, Jovančević 9, Radović, Adamović 23, Vitomir 4, Filipović 1, Marunkić, Gvero 24, Vuković 3, Stanić 4, Momirov 2, Mikec.

U narednom kolu Spartak gostuje u Šapcu.

Izvor: Subotica.com
Košarka (Ž): Spartak - Beočin Košarka (Ž): Spartak - Beočin Košarka (Ž): Spartak - Beočin Košarka (Ž): Spartak - Beočin Košarka (Ž): Spartak - Beočin Košarka (Ž): Spartak - Beočin Košarka (Ž): Spartak - Beočin Košarka (Ž): Spartak - Beočin
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1889
Povezane teme

ženski košarkaški klub spartak

žkk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.