Komentara: 1
Pregleda: 1353

Košarka: Za kraj izuzetne sezone - Spartak protiv reprezentacije Druge lige u petak u Hali sportova

06.04.2022. u 12:34h
Izvor: Subotica.com
Šesnaest pobeda u nizu, obezbeđen plasman u Prvu ligu, titula šampiona Druge lige - savršeni kraj sezone za košarkaše Spartaka. Šlag na tortu biće revijalni meč protiv reprezentacije Druge lige koji se igra u petak u Subotici.
Košarka: Za kraj izuzetne sezone - Spartak protiv reprezentacije Druge lige u petak u Hali sportova

Košarkaši Spartaka odigrali su do poslednjeg kola plejofa maksimalno koncentrisani. Nakon što su matematički osvojili nedostižnu prednost i plasman u Prvu ligu, zatim u narednom kolu obezbedili i titulu prvaka, da bi u poslednjem kolu nadigrali i Hercegovac u Gajdobri za savršeni kraj sezone.

Od pre nekoliko sezona uvedena je praksa da se nakon završetka plejofa Druge lige organizuje revijalna utakmica u kojoj se sastaju prvak lige i selekcija lige. Tom prilikom Spartak će podii podići pehar prvaka lige, a u poluvremenu će se predstaviti mlađe selekcije Spartaka i škole košarke.

Organizator revijalne utakmice ove sezone je šampion - "Spartak Office shoes", a selekciju lige predvodiće trener drugoplasiranog kluba u ligi - "Čačak 94", Ivan Radovanović.

Utakmica se igra u petak, 8. aprila, od 17 časova, u hali "Dudova šuma". Biće ovo lepa prilika da ljubitelji košarke nagrade "golubove" za sav trud i zalaganje tokom sezone i da im pruže podršku da i u ovom revijalnom meču zabeleže pobedu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1353
Povezane teme

košarkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.