Komentara: 4
Pregleda: 2385

Košarkaš Spartaka tvrdi da je napadnut bez povoda

18.02.2009. u 21:36h
Izvor: RTV
<p>Ko&scaron;arka&scaron; Spartaka Miladin Krstić izjavio je danas da ga je Vedran L. napao bez povoda, negirajući da je napadnut zbog ranijeg sukoba sa Vedranom, koga zna iz viđenja.</p>
Košarkaš Spartaka tvrdi da je napadnut bez povoda

"Nikada ništa nisam imao s njim. Rekao mi je da sam mu udario auto, izleteli su na nas, raspravljali smo se, vređao me i potom napao nožem", rekao je Krstić novinarima, demantujući navode medija da je povređen zbog ranijeg konflikta sa Vedranom.

Krstić (28) je dodao da posle tog napada ne zna da li će moći da se oseća bezbedno kada, nakon oporavka, bude izlazio u grad.

Prema rečima hirurga Siraka Jožefa, Krstićevo stanje je stabilno i trebalo bi da sutra bude pušten na kućno lečenje.

"Pacijent je uboden ispod rebra, nakon čega je operisan. Sanirana je povreda jetre, a posekotinu na licu zbrinuo je specijalista ORL", rekao je Sirak.

Vedran (20) je u subotu, oko tri sata posle ponoći, nakon kraće rasprave Krstića prvo ubo u stomak, a potom udarao drškom od noža i tako ga posekao po licu.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2385
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.