Komentara: 0
Pregleda: 1014

Kostur još neće biti srušen

13.10.2010. u 14:14h
Izvor: RTV Yueco
Kostur još neće biti srušen

Betonski objekat kod Otvorenog univerziteta, među Subotičanima popularno nazvanim "Kostur" neće biti srušen u oktobru kako je najavljivano, od strane gradskih vlasti. Oko objekta  Grad Subotica je u  sporu sa firmom "Holtek gradnja" koja je svojevremeno zaključila zajednički ugovor o ulaganju sa opštinom Subotica i taj ugovor nika nije stupio na snagu.

Iako je postugnut dogovor vansudskim poravnjanjem, Privredni sud Subotice odbio je takvo rešenje, grad je uložio žalbu koju je i Apelacioni sud odbio i vratio spor na početak.

Skupština Grade je ove godine donela odluku kojom ovlašćuje gradonačelnika da potpiše predlog Sudskog poravnanja nakon pregovora koji su vođeni sa  firmom Holtek gradnja, vlasnikom parcele da odustane od astronomskog odštetnog zahteva prema gradu u visini od 4 miliona eura, zbog spora nastalog u ranijem periodu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1014
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.