Komentara: 0
Pregleda: 1660

Krateri na putu

19.11.2009. u 11:26h
Izvor: RTV Yueco
Krateri na putu

Meštani Željezničkog naselja i Makove sedmice, već duže vreme imaju problema sa rupama na putevima. Jedan od najugroženijih i najlošijih puteva jeste Majšanski put. Svakog dana, kažu meštani, na putu se stvori neka nova rupa. Neke od njih toliko su duboke da prave problem, ne samo automobilima, nego čak i kamiona.

Ivan Jurić možda je i najbolji svedok problema koje stvaraju krateri na putu s obzirom na to da živi pored dela putu gde ima najviše rupa. On kaže da na ovom mestu svakodnevno nekoliko vozača ošteti svoj auto, pogotovo oni koji ne pozanaju ovaj put.

Oni vozači koji često prolaze ovuda, po običaju skreću na biciklističku stazu kako bi rupu zaobišli. Komunalni isnprektor za putnu privredu Šime Flajs kaže da je Majšanski put gorući problem već nekoliko godina. Ove godine donešena su četiri rešenja za saniranje rupa od kojih su za sada izvršena tri. Saniranje rupa na ovom delu puta može da se očekuju narednih dana, tvrde iz komunalne inspekcije.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1660
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.