Komentara: 0
Pregleda: 2391

Kreativne radionice za osnovce

10.01.2011. u 23:54h
Izvor: RTV Yueco
Kreativne radionice za osnovce

Do početka drugog pologodišta đacima je ostalo još nedelju dana raspusta. Kako bi slobodno vreme proveli na što kreativniji način, Gradski muzej u saradnji sa Gradskom bibliotekom i Art bioskopom osmislio im je program radionica koje će biti održane od sutra do četvrtka. Učešće u igraonicama je besplatno.

Iako ide u tek drugi razred osnovne škole, Mia Ujvari često sa mamom posećuje izložbe. Kako kaže, jako voli da crta pa jedva čeka da učestvuje u igraonici Gradskog muzeja. Prva na programu je radionica koju organizuje Gradska bibilioteka. Kreativna radionica sa prirodnim materijalima biće održana sutra od 10 do 12 časova. U radionici Gradske biblioteke može učestvovati dvadesetoro dece. Radionice koje će u sredu od 10 do 12 časova biti održane u Gradskom muzeju predstavljaju nastavak programa u okviru izložbe „Lica vremena“.

Za mališane koji vole filmove, Art bioskop „Aleksandar Lifka“ pripremio je dve besplatne proekcije. U četvrtak od 10 časova biće prikazan film „Hrabra družina i kod Marka Pola“ na srpskom jeziku, dok će od 12 časova na mađarskom jeziku biti prikazan film „Narnija II“ .

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2391
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.