Komentara: 1
Pregleda: 973

Kroz akciju "Solidarnost na delu" prikupljaju se sredstva za letovanje đaka

22.02.2022. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Zahvaljujući tradicionalnoj akciji Crvenog krsta "Solidarnost na delu", đaci iz socijalno ugroženih porodica, tokom letnjeg raspusta, otići će na odmor u neko od odmarališta Crvenog krsta.
Kroz akciju "Solidarnost na delu" prikupljaju se sredstva za letovanje đaka

Početkom godine započelo se sa prikupljanjem sredstava po subotičkim školama, a zahvaljujući tom novcu tokom letnjeg raspusta deca će biti poslata na oporavak i odmor.

- Na odmor će, ukoliko epidemiološka situacija to dozvoli, biti poslati đaci iz osnovnih i srednjih škola, koje same škole opredele. U pitanju je sedmodnevni odmor u nekom od odmarališta Crvenog krsta - kaže dr Siniša Trajković, sekretar Gradske organizacije Crveni krst.

Kroz akciju "Solidarnost na delu" prikupljaju se sredstva za letovanje đakaBroj dece koja će otići na letovanje zavisi od prikupljenih sredstava.

- Zbog epidemije, ovaj program nije realizovan 2 godine, a prikupljana su sredstva tako da će dosta dece ovog leta otići na zasluženi odmor. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 973
Povezane teme

crveni krst

crveni krst subotica

dr siniša trajković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.