Komentara: 0
Pregleda: 1977

"Krv dajemo Medoprodukt ne"

25.06.2009. u 04:03h
Izvor: RTV Yueco
<p>Radnici Medoprodukta koji su u &scaron;trajku zbog neisplaćenih zarada, organizovali su humanitarnu akciju pod sloganom "Krv dajemo Medoprodukt ne". U ovoj akciji, koju je organizovao &scaron;trajkački odbor ove firme, učestvovali su svi radnici, koji su želeli da poruče, da samo očuvanjem fabrike mogu pomoći i sebi i drugima.</p>
"Krv dajemo Medoprodukt ne"

Radnici ovog preduzeća kažu da će prekinuti štrajk ukoliko im se isplate obećane zarade koje su im dužni po sporazumu, a to su aprilska i majska plata. S obzirom na to da je vlasnik takođe obećao da će se pojaviti na današnjoj humanoj akciji, kao što nije, radnici tvrde više nemaju nikakvog poverenja u njega. Direktor Medoprodukta Nikola Tesla kaže da pregovori sa štrajkačkim odborom traju svakodnevno i da je firma trenutno u mogućnosti da ispalti samo deo aprilske zarade u iznosu od 19 000 dinara, kako bi se stvorili uslovi za prekid štrajka. Direktor napominje da i vlasnik, koji se nije pojavio, a i on, pozitivno pozdravljaju ovu akciju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1977
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.