Komentara: 1
Pregleda: 1446

Kulturama u centru Subotice

22.10.2010. u 21:06h
Izvor: RTV Yueco
<p>Na Trgu Slobode održan je Sajam kulture pod nazivom Kulturama. Sajam, na kome su se predstavile sve gradske kulurne institucije organizovali su volonteri Fondacije Fokus. Volonteri su zainteresovanim građanima predstavili način funkcionisanja i kulturnu ponudu institucija.</p>
Kulturama u centru Subotice

Građani kažu da su zadovoljni kulturnom ponudom grada i da često posećuju kulturne manifestacije. Ponuda zadovoljava sve ukuse, dok jedni redovno prate repertoar pozorišta, drugi su često učesnici tribina.

Kulturama je promocija Volonterskog kultur kluba Fokus Fondacije koji je počeo sa radom u julu 2010. godine i broji oko trideset aktivnih članova, koji vredno volontiraju u gradskim institucijama kulture.

Volonteri su posetiocima osmislili interaktivnu igru kojom su želeli da zainteresuju svoje vršnjake za volontiranje i ujedno provere njihovo znanje o kulturnim institucijama u našem gradu. Pravo učešća imali su građani do 35 godina starosti, a najboljima su dodeljene vredne nagrade.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1446
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.