Komentara: 0
Pregleda: 592
Foto

Lakši prenos pošiljki zahvaljujući saradnji srpske i mađarske pošte

14.08.2024. u 11:20h
Izvor: Subotica.com
Zahvaljujući bilateralnom sporazumu koji su danas, na egreli Kelebija, potpisali predstavnici Pošte Srbije i Pošte Mađarske, paketi iz inostranstva naručeni putem elektronske trgovine lakše i brže će stizati do kupaca.
Lakši prenos pošiljki zahvaljujući saradnji srpske i mađarske pošte

Ovim sporazumom dve poštanske službe postale su ovlašćeni operateri za međusobni prihvat i isporuku međunarodnih paketa sa ciljem poboljšanja kvaliteta usluga i ubrzanja procesa dostave.

Ovo je u korist građana Srbije koji će brže, jednostavnije i jeftinije dobijati ono šo su naručili kako na kućnim adresama tako i na paketomatima. Očujemo da će ova saradnja značajno unaprediti efikasnost prenosa pošiljki, posebno onih generisanih putem elektronske trgovine čime će se dodatno osnažiti trgovinske veze između Srbije i Mađarske - istakao je direktor Pošte Srbije, Zoran Anđelković.

Lakši prenos pošiljki zahvaljujući saradnji srpske i mađarske pošte

Kakao je rečeno nakon potpisivanja sporazuma, Mađarska je nedavno potpisala ugovor sa novom platformom "Shein" i zahvaljujući saradnji između dve pošte paketi sa ove platforme stizaće i do kupaca iz Srbije po, kako je navedeno, prihvatljivim cenama.

- Nama je drago da smo mogli potpisati ovaj ugovor sa vama, jer puno radimo na tome da naše međunarodne i poslovne odnose načinimo još boljim. Pošta Srbije je stvarno važan partner za Poštu Mađarske a mi možemo obećati da sa naše strane neće biti problema i da sve što je moguće ćemo, kroz naš međunarodni odnos, uklopiti sa Poštom Srbije - izjavio je zamenik generalnog direktora Pošte Mađarske, Viktor Kohut.

Lakši prenos pošiljki zahvaljujući saradnji srpske i mađarske poštePaketi iz Mađarske stizaće u centre u Novom Sadu i Beogradu gde će se, nakon sortiranja, proslediti ka kupcu. Kako najavljuju iz Pošte Srbije u planu je da se u narednih godinu dana logistički centar otvori i u Subotici kako bi se roba odmah ovde sortirala čime bi bila ubrzana i dostava.

Izvor: Subotica.com
Potpisivanje Sporazuma između mađarske i srpske pošte Potpisivanje Sporazuma između mađarske i srpske pošte Potpisivanje Sporazuma između mađarske i srpske pošte Potpisivanje Sporazuma između mađarske i srpske pošte Potpisivanje Sporazuma između mađarske i srpske pošte Potpisivanje Sporazuma između mađarske i srpske pošte Potpisivanje Sporazuma između mađarske i srpske pošte Potpisivanje Sporazuma između mađarske i srpske pošte
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 časova i 58 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 592
Povezane teme

pošta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.