Komentara: 0
Pregleda: 995

Lana Virc i Sergej Živković pobednici „Čikovog memorijala“

25.07.2022. u 12:17h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji Tenis kluba „Spartak“ na terenima u Dudovoj šumi održan je Tennis Europe turnir pod nazivom „Čikov memorijal“, u konkurenciji dečaka i devojčica do 16 godina. U konkurenciji devojčica pobednički pehar podigla je Lana Virc, teniserka Spartaka, dok je kod dečaka trofej podigao Sergej Živković.
Lana Virc i Sergej Živković pobednici „Čikovog memorijala“

Lana Virc teniserka Spartak koja ima 14 godina i bila je 11 nosilac zasluženo je trijumfovala na ovom turniru.  U finalu je savladala slovakinju Yasmin Vavrovu (drugog nosioca)  sa 2:1 (6:0, 3:6, 6:2).

Sergej Živković nosilac u muškoj kategoriji podigao je pobednički pehar. U finalu je savladao Nikolu Radišića sa  2:0 (6:3, 6:4). U polufinalu Sergej je bio bolji od mađarskog tenisera Zemberija i trijumfova 6:3, 7:5, dok je Radišić pobedio Viktora Taskoviča iz Mađarske 6:1, 6:2.

Po okončanju mečeva usledila je dodela pehara. Pobednicima i finalistima u obe konurencije medalje i pehare uručili su gradonačelnik Subotice Stevan Bakić, zatim Nataša Aleksić, član Gradskog veća zadužen za pitanja omladine i sporta, kao i Dejan Vuković u ime Sportskog saveza Subotice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 995
Povezane teme

Teniski klub Spartak

teniski turnir Subotica

teniski turnir do 14 godina

teniski turnir

tenis klub spartak

čikov memorijal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.