Komentara: 0
Pregleda: 1573

Lažni inkasanti u Subotici

23.03.2009. u 17:00h
Izvor: RTV Yueco
<p>U Subotici su se pojavili lažni inkasanti. Stanovnici Mesne zajednice "Kertvaro&scaron;" prijavili su Vodovodu da se pojavile osobe koje su se lažno predstavljale kao inkasanti sa poku&scaron;ajem naplate računa za zajedničke komunalne usluge Grada Subotica.</p>
Lažni inkasanti u Subotici

Ti računi su bili skoro identični sa originalnim, sa time da nisu bili overeni pečatom inkasanta od strane Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija", koje je nadležno za organizaciju i realizaciju naplate zajedničkih komunalnih usluga za stanare u zgradama, odnosno kolektivnim uslovima stanovanja.Svaki inkasant poseduje ovlašćenje overeno pečatom i potpisano od strane ovlasćenog službenog lica Vodovoda i dužan ga je dati na uvid korisniku usluga u slučaju njihovog zahteva.

Svaki račun za pružene usluge i priznanica o naplati usluga overena je pečatom sa rednim brojem inkasanta i potpisana sa njegove strane sa naznakom da li je račun naplaćen. Samo takvi računi su legalni, i samo sa tako overenom i potpisanom priznanicom korisnik usluga može dokazati uplatu zajedničkih komunalnih usluga.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1573
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.