Komentara: 1
Pregleda: 2305

"LC smart" - učenje engleskog jezika u modernom ambijentu i kroz letnji kamp u prirodi

07.03.2024. u 10:00h
"LC smart" - učenje engleskog jezika u modernom ambijentu i kroz letnji kamp u prirodi

Centar za strane jezike “LC SMART” u Subotici je prisutan skoro 15 godina. Nalazi se na dve lokacije u gradu - na adresi Prvomajska 22/7 i Lajoša Joa 2/1. U svojoj ponudi Centar ima kurseve engleskog i nemačkog jezika za decu i odrasle.

- Uspešno poslujemo uz veliki trud i zalaganje svih predavača. Časove engleskog jezika kod nas pohađaju deca uzrasta od 4 godine pa sve do završetka srednje škole. Naši najstariji đaci se pripremaju za međunarodno priznate ispite i veoma su uspešni prilikom polaganja istih - objašnjava Mirjana Rodić Pejić, profesor engleskog jezika i književnosti i master ekonomije, osnivač i vlasnik Centra "LC smart". - Nemački jezik pohađaju osnovci i srednjoškolci, a u budućnosti planiramo i formiranje grupa za odrasle. Imamo u planu ostvarivanje saradnje sa poslodavcima koji su zainteresovani da svojim zaposlenima omoguće usavršavanje engleskog i nemačkog jezika, kao jedan vid benefita.

Centar za strane jezike "LC Smart" obeležava 11 godina postojanja

Naša sagovornica ističe da pored kurseva jezika trenutno su u centru i pripreme za letnje radionice za decu koje će se održati u toku jula meseca, održavaće se na salašu, u prirodi, van učionice i to u tri smene u trajanju od po 5 dana, od 9 časova do 15 časova.

- Sa letnjim radionicama smo počeli pre 3 godine, i možemo da kažemo da smo kao predavači veoma ponosni na ovaj projekat koji se pokazao kao veoma uspešan i kao nešto veoma interesantno svim učesnicima radionica - dodaje Rodić Pejić.

"LC smart" - učenje engleskog jezika u modernom ambijentu i kroz letnji kamp u prirodi

"LC smart" - učenje engleskog jezika u modernom ambijentu i kroz letnji kamp u prirodiPored engleskog jezika, program sadrži i tradicionalne igre na otvorenom, kao i razne druge zanimljivosti poput slikarske radionice, pripreme zdravih obroka i dan palačinki.

- Deci je obezbeđen prevoz i ručak kao i sav materijal, sjajna zabava i pokloni, kao znak pažnje za svakog učesnika - zaključuje Rodić Pejić.

"LC smart" - učenje engleskog jezika u modernom ambijentu i kroz letnji kamp u prirodi"LC smart" - učenje engleskog jezika u modernom ambijentu i kroz letnji kamp u prirodiPrijave su u toku kako za kurseve jezika u ovoj školskoj godini tako i za sledeću godinu, a pored toga deca mogu da se prijave za letnje radionice do popunjavanja mesta. Dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj telefona (+381) 063 587 608.

Postavljeno pre 5 meseci i 4 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 2305
Povezane teme

engleski jezik

škola jezika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.