Komentara: 0
Pregleda: 2874
Video
Foto

Letnja pozornica u ritmu "Palićkih notica"

15.06.2024. u 11:15h
Izvor: Subotica.com
Letnja pozornica na Paliću, na kojoj je održan Festival muzike i pokreta "Palićke notice", bila je hram ljubavi, razumevanja, pesme, radosti...
Letnja pozornica u ritmu "Palićkih notica"

I ove godine, jedinstveni inkluzivni festival okupio je mališane iz masovnih i specijalnih škola iz Srbije i okolnih zemalja. Izvodeći poznate evrovizijske hitove oduševili su publiku,koja nije štedela dlanove da nagradi njihov trud.

U takmičarskom delu programa, četvrtog festivala, nastupilo je osam ekipa a prikazane su i tri revijalne tačke. O najboljima je odlučivao žiri čiji je počasni član bio kompozitor Jovan Adamov.

Letnja pozornica u ritmu "Palićkih notica"

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što prisustvujem ovom festivalu,koji je jedinstven u zemlji i regionu. Prisutan sam na mnogim festivalima ali ovakva struktura izvođača i masovnih nastupa nema nigde - ističe Adamov. - Ovo je važan susret,da se deca upoznaju,nastave druženje, povećavaju roditeljima telefonske račune... Svi oni zaslužuju velike povhale jer je ogroman trud uložen da se jedna ovakva tačka pripremi.

Letnja pozornica u ritmu "Palićkih notica"

Početak festivala ozvaničio je Srđan Samardžić, član Gradskog veća za privredu.

- Ponovo smo zajedno na jednoj divnoj manifestaciji koja je posvećena inkluziji,koja brine i osnažuje decu sa smetnjama u razvoju ,razvija empatiju, toleranciju i osećaj prihvatanja u najranijem dobu. Ponosni smo na ovaj festival i sve šta on neguje - poručio Samardžić.

Izvor: Subotica.com
Muzički festival "Palićke notice" Muzički festival "Palićke notice" Muzički festival "Palićke notice" Muzički festival "Palićke notice" Muzički festival "Palićke notice" Muzički festival "Palićke notice" Muzički festival "Palićke notice" Muzički festival "Palićke notice"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 mesec i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2874
Povezane teme

palićke notice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.