Komentara: 0
Pregleda: 1721
Foto

Letnji festival zdravlja u nedelju na Paliću

12.08.2022. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji Udruženja za pravilan način života i prevenciju iz Beograda, u nedelju će, od 10 do 19h, biti održan "Letnji festival zdravlja" na Paliću.
Letnji festival zdravlja u nedelju na Paliću

U okviru ovog celodnevnog događaja, koji ima za cilj promociju zdravlja i zdravih stilova života, biće upriličene brojne radionice za sve uzraste, kao i promocija sporta.

Osmislili smo program za sve generacije. Toga dana predstaviće se brojni izlagači poput sportskih udruženja i klubova koji će, između ostalog, promovisati karate, veslanje, rvanje, metabolik fitnes, ples. Predstavnici školice "Mladi inženjeri" osmislili su radionice za najmlađe sa lego kockicama. Pozivamo Subotičane da dođu u nedelju na Palić porodično i da se zabave, edukuju i upoznaju sa zdravim stilovima života - istakla je Sanja Kanepa, predsednica Udruženja za pravilan način života i prevenciju iz Beograda.

Letnji festival zdravlja u nedelju na PalićuPodršku "Letnjem festivalu zdravlja" pružili su i predstavnici Centra za promociju zdravlja Zavoda za javno zdravlje.

- U nedelju ćemo biti prisutni sa našom vagom koja, osim što određuje indeks telesne mase, daje informaciju koji je procenat masnog tkiva, mišićne i koštane mase, kao i vode u organizmu svake osobe koja se izmeri. U okviru edukativnog dela, pripremili smo radionicu za mlade u okviru koje ćemo ih edukovati o pravilnom izboru namirnica za svaki obrok. Svi zainteresovani imaće priliku da isprobaju "pijane naočare" i da se u jednom bezbednom okruženju upoznaju sa tim kako zloupotreba alkohola i psihoaktivnih supstanci utiče na percepciju - najavljuje dr Nada Kosić Bibić

Letnji festival zdravlja u nedelju na PalićuVolonteri Crvenog krsta na predstojećem "Festivalu zdravlja" demonstriraće posetiocima veštine pružanja prve pomoći.

Letnji festival zdravlja u nedelju na Paliću - Tamo će biti i lutka za kardiopulmonalnu reanimaciju tako da će svi zainteresovani imati priliku da se upoznaju sa načinima i tehnikama pružanja prve pomoći - ističe Nevena Lukić iz Crvenog krsta Subotice.

Izvor: Subotica.com
Najava Letnjeg festivala zdravlja na Paliću Najava Letnjeg festivala zdravlja na Paliću Najava Letnjeg festivala zdravlja na Paliću Najava Letnjeg festivala zdravlja na Paliću Najava Letnjeg festivala zdravlja na Paliću Najava Letnjeg festivala zdravlja na Paliću Najava Letnjeg festivala zdravlja na Paliću Najava Letnjeg festivala zdravlja na Paliću
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1721
Povezane teme

zavod za javno zdravlje

crveni krst

nada kosić bibić

crveni krst subotica

nevena lukić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.