Komentara: 0
Pregleda: 1562
Video
Foto

Letnji kamp u OŠ "Ivan Goran Kovačić" - kroz igru i druženje do novih znanja

26.06.2024. u 13:24h
Izvor: Subotica.com
Iako je nastava u okviru ove školske godine završena, klupe u OŠ "Ivan Goran Kovačić" i dalje su pune. Učenici nižih razreda puni elana svakodnevno odlaze u školu gde imaju priliku da kroz igru i druženje, na zabavan način, stiču nova znanja i veštine.
Letnji kamp u OŠ "Ivan Goran Kovačić" - kroz igru i druženje do novih znanja

Oko 65 učenika nižih razreda ove škole uzelo je učešće na kampu. Kroz raziličite kreativne i sportske radionice kao i radionice praktičnih veština, oni imaju priliku da nauče nešto novo. 

 - Malo šijemo, malo plešemo dok se zgrevamo, igramo se, družimo, jedemo - kaže Jelena Maslić, koja je završila treći razred, dok njen drug, Maksim Tatić, koji je takođe završio 3. razred, priželjkuje da se ovaj sistem učenja uvek primenujuje - Jako mi se dopada, nije kao u školi, da moramo da učimo, sve radimo kroz igru, i voleo bih da tako i nastavimo. Videćemo kakvi su planovi. 

Letnji kamp u OŠ "Ivan Goran Kovačić" - kroz igru i druženje do novih znanjaNeki od učenika su, budući da su završili prvi razred, po prvi put imali priliku da učestvuju u kampu. 

 - Dosta je lepo, ima dosta drugara sa kojima mogu da se družim, a najviše mi se sviđa igranje fudbala - kaže Lazar Tatić. Ovde mi se jako sviđa jer smo naučili puno zanimljivih stvari, i nadam se da ćemo još naučiti - kaže Vuk Mitrić, a slično razmišlja i Sofija Tatalović - Zabavno mi je biti u školi, najviše mi se doapada što učimo nove stvari.

Letnji kamp u OŠ "Ivan Goran Kovačić" - kroz igru i druženje do novih znanja

Budući da kamp obuhvata i sportske i kreativne i praktične radionice, svako od učenika može da pronađe nešto baš po svojoj meri. 

 - Najviše mi se dopada fudbal, jer svi zajedno igramo - kaže Bogdan Svirčev, koji je završio treći razred, dok se Nini Nimčević, učenici koja je završila 2. razred više dopada učenje novih stvari - Ovde je lepo zato što svašta nešto nešto novo učimo, a u uz to se družimo.

Letnji kamp u OŠ "Ivan Goran Kovačić" - kroz igru i druženje do novih znanja

Letnji kamp trajaće dve nedelje, odnosno deset radnih dana. Ovo nije prvi put da se kamp organizuje, već je postao tradicija, ali po rečima učiteljice, odziv je ove godine izuzetno dobar. 

Letnji kamp u OŠ "Ivan Goran Kovačić" - kroz igru i druženje do novih znanja Jako smo radosni što su se odazvali našem pozivu. Interesantno je da deca žele da dolaze u školu i na raspustu, tako smo ovde svi zajedno u igri, i dnevno tu provedemo oko 3-4 sata. Imamo obezbeđenu užinu za decu. Iako su na raspustu vole da provode vreme zajedno sa drugarima, da rade nešto kreativno i da nešto nauče, što i jeste cilj zapravo. Kamp je dvojezičan, izvodi se na srpskom i mađarskom jeziku - kaže Nevena Vasiljev, učiteljica u OŠ "Ivan Goran Kovačić".

Letnji kamp u OŠ "Ivan Goran Kovačić" - kroz igru i druženje do novih znanja

Izvor: Subotica.com
Letnji dečji kamp u OŠ "Ivan Goran Kovačić" Letnji dečji kamp u OŠ "Ivan Goran Kovačić" Letnji dečji kamp u OŠ "Ivan Goran Kovačić" Letnji dečji kamp u OŠ "Ivan Goran Kovačić" Letnji dečji kamp u OŠ "Ivan Goran Kovačić" Letnji dečji kamp u OŠ "Ivan Goran Kovačić" Letnji dečji kamp u OŠ "Ivan Goran Kovačić" Letnji dečji kamp u OŠ "Ivan Goran Kovačić"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 dana i 3 časova
Komentara: 0
Pregleda: 1562
Povezane teme

Oš Ivan Goran Kovačić

letnji kamp

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.