Komentara: 0
Pregleda: 2477

Letnji seminari Savetovališta za mlade

06.07.2012. u 17:53h
Izvor: RTV Yueco
Savetovalište za mlade Dispanzera za zdravstvenu zaštitu školske dece, tokom raspusta će organizovati seminare za adolescente. Teme seminara će biti izabrane nakon što se formiraju grupe, a predavači će biti vršnjaci dece koja ih budu pohađala.
Letnji seminari Savetovališta za mlade

Letnje Seminare Savetovališta za mlade vodiće vršnjački edukatori uz stručnu lekarsku pomoć , kada će imati priliku da stečeno znanje prenesu na svoje vršnjake od 13-16 godina. Mladi Subotičani pomenutog uzrasta su zainteresovani za pohađanje ove vrste seminara tokom raspusta.

Savetovalište za mlade radi tokom škoslke godine seminare na temu reproduktivnog zdravlja sa srednjoškolcima, a sa učenicima osnovnih škola radi se na teme zdrave ishrane, uticaja pshioaktivnih supstanci sa alkoholom i pušenjem i nasilje.Prvi put ove godine seminari će biti održavani i tokom leta, a vodiće ih vršnjački edukatori. Prijave za ove seminare za decu od 13-16 godina su u toku.

Savetovalište za mlade je osnovano pšre 13 godina, kada su lekari Doma zdravlja među prvima u Srbiji prepoznali potrebu izdavanja adoloscenata iz ostalih grupa stanovništva. Mladi ljudi koji pohađaju osnovnu i srednju školu imaju svoje specifične zdravstvene, psihološke i socijalne potrebe. Tokom prošle godine 1836 dece je prošlo kroz radionice, preglede i individualan vaspitno-obrazovni rad u okviru Savetovališta.

Prijavljivanje za letnje seminare za decu od 13-16 godina Savetovališta za mlade je na broj: 57 22 11 svakod dana od 7-20 časova.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 2477
Povezane teme

savetovalište za mlade

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.