Komentara: 11
Pregleda: 3231

Levica Srbije: Najbolje želje za nastupajuću 2016. godinu

30.12.2015. u 00:23h
Izvor: Pokret "Levica Srbije"
Saopštenje za javnost Pokreta "Levica Srbija" prenosimo u celosti.
Levica Srbije: Najbolje želje za nastupajuću 2016. godinu

Levica Srbije - Inicijativni odbor u Subotici svim Subotičankama i Subotičanima čestita praznike i želi im bolju, drugačiju, srećniju i sigurniju Novu, 2016. godinu.

Najveći broj građana Subotice i Srbije, iz godine u godinu, živi sve gore. Sve vlasti obećavale su bolji život od “sledeće godine”, obmanjujući građane da će im biti bolje čim se završi “tranzicija” ili “bolne reforme”.

Levica Srbije ne veruje u ova lažna obećenja, jer upravo ovakva tranzicija i ove reforme čine da, iz godine u godinu, siromašniji bivaju još siromašniji, a bogati još bogatiji. Došlo je, stoga, krajnje vreme da se na politiku koju kreira vlast, po nalogu stranih banaka, MMF-a i domaćih tajkuna, stavi tačka.

Godina 2016. je godina u kojoj će građani odlučivati kakvu Suboticu i kakvu Srbiju žele. Uvereni smo da građani ne žele ni ovakvu “tranziciju” ni “bolne reforme”, već pravedniju raspodelu društvenog dohotka, pristojniji i sigurniji život, radna mesta i plate od kojih je moguće živeti.

Takvu Suboticu i takvu državu je moguće izgraditi. Neka 2016. bude godina u kojoj ćemo početi zajedno da gradimo pravednije, sigurnije i srećnije društvo. Društvo, u kome svaki čovek može da se nada boljoj budućnosti i u kome nove godine donose novu nadu, a ne strah, siromaštvo i beznađe.

// kraj saopštenja

Izvor: Pokret "Levica Srbije"
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 3231
Povezane teme

levica srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.