Komentara: 2
Pregleda: 2056

Lokalni putevi čišćeni prema planu, regionalni prohodni

21.12.2009. u 18:58h
Izvor: RTV Yueco
Lokalni putevi čišćeni prema planu, regionalni prohodni

Lokalni putevi u Subotici nisu dovoljno dobro očisćeni, kažu građani koji su se javili našoj redakciji.U Javnom komunalnom preduzeću “Čistoći i zelenilu” kažu da oni rade prema programu i planu Direkcije za izgradnju grada i da su svi putevi koje oni održavaju prohodni.

Tokom vikenda na puteve je bačeno 300 metara kubnih soli.U Čistoći ističu da građani mogu da se obrate lokalnoj samoupravi i ukoliko im oni izdaju nalog da će čistiti i ulice koje nisu u planu.

Svi regionalni i magistralni putevi koje održava kompanija “Vojput” su prohodni.Snežna vejavica koja je bila u subotu i nedelju na noć nanela je snežne nanose i do 100 centimetara na pojedinim magistralnim i regionalnim putevima, kažu u kompaniji “Vojput”.

Sva potrebna mehanizacija je bila uključena u čišćenje puteva i u kompaniji “Vojput” apeluju na građane da oprezno voze, jer sutra meteorolozi najavljuju ledenu kišu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2056
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.