Komentara: 0
Pregleda: 1365

Mačevaoci Spartaka neprikosnoveni šampioni Srbije

04.06.2014. u 17:14h
Izvor: Subotica.com
Mačevalački klub "Spartak" nastupio je na Seniorskom prvenstvu Srbije na kojem su bili ubedljivi i osvojili sve titule u sablji. Iako su nastupali sa juniorima i kadetima, mačevaoci Spartaka su pokazali da su najbolji mačevaoci u Subotici.
Mačevaoci Spartaka neprikosnoveni šampioni Srbije

Izabranici trenera Lazara Jaramazovića osvojili su Prvenstvo Srbije u muškoj i ženskoj pojedinačnoj konkurenciji, kao i u ekipnom plasmanu u obe selekcije.

Svoju dominaciju u muškoj pojedinačnoj konkurenciji pokazali su time što su se u finalu našla dva takmičara iz Spartaka. Marko Kljajić je bio spretniji i savladao Luku Tikvickog i time postao novi seniorski prvak Srbije.

U ženskoj konkurenciji trijumfovala je Bojana Kljajić koja je u finalu savladala članicu beogradske Crvene zvezde. U ekipnoj konkurenciji najbolji su bili mačevaoci Spartaka koji su u finalu lako savladali ekipu Crvene zvezde i okitili se zlatnom medaljom.

Ekipu Spartaka sačinjavali su: Marko Kljajić, Luka Tikvicki i Martin Nimčević. Najbolji od svih bile su i članice Spartaka koje su u neizvesnom finalu bile bolje od Crvene zvezde i upotpunile trijumf Subotičana. Ekipu Spartaka sačinjavale su: Bojana Kljajić, Katarina Tikvicki i Mila Fazekaš.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1365
Povezane teme

mačevanje

mačevalački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.