Komentara: 0
Pregleda: 1651

Macy Gray, Guano Apes i Gabriella Cilmi na SZIN festivalu u Segedinu

14.08.2009. u 03:00h
Izvor: Subotica.com
<p>SZIN festival (Segedinski omladinski dani) i ove godine, od 26. do 29. avgusta zatvara mađarsku festivalsku sezonu koncertima vi&scaron;e svetski poznatih bendova i solo izvođača. U okviru ovogodi&scaron;njeg SZIN festivala koji će biti održan na Novosegedinskom kupali&scaron;tu, na prirodnoj rečnoj obali reke Tise, nastupiće na 8 bina preko 200 izvođača, između ostalih i Gabriella Cilmi, Macy Gray, Guano Apes, Russkaja, !Deladap...</p>
Macy Gray, Guano Apes i Gabriella Cilmi na SZIN festivalu u Segedinu

Macy Gray, jedna od najpoznatijih r&b i soul diva nastupiće 28. avgusta u 22:45h na Szin Szinpad bini. Kao izvođač, producent i tekstopisac, dobitnica je Grammy nagrade za koju je nominovana čak pet puta. Od svog legendarnog debija On How Life Is iz 1999. godine, izdala je 4 studijska albuma. Sarađivala je sa Fatboy Slimom, The Black Eyed Peas, Santanom i Zuccherom. Segedinska publika će imati prilike da čuje i pesme sa Macynog najnovijeg albuma The Gray Life, koji je u pripremi.

Gabriella Cilmi, 18-ogodišnja australijska zvezda izuzetno je talentovana muzičarka čija se numera Sweet About Me našla u vrhovima top-lista u svetu. Nastupiće 27. avgusta u 22:45h na Szin Szinpad bini.

Guano Apes, nemački nu-metal kvartet, nakon nedavnog ponovnog okupljanja, po pvi put će se naći u Segedinu, u okviru svoje međunarodne koncertne turneje. Nastupiće 29. avgusta u 22:45h na Szin Szinpad bini.

!Deladap, predvodnici nu-roma pokreta koji spaja tradicionalnu cigansku muziku i elektroniku nastupiće 28. avgusta u u 22:30 na Pepsi Szinpad bini. Russkaja, alternativni ska bend iz Beča nastupiće 27. avgusta u 22:30 Pepsi Szinpad bini.

Dnevne karte će u pretprodaji (do 19. avgusta) moći da se kupe po ceni od 19 evra, dok će do početka i tokom festivala koštati 23 evra. Kompleti karata u pretprodaji (do 19. avgusta u 19 h) koštaju 52 evra, a nakon toga i na samom festivalu će moći da se kupe po ceni od 62 evra.

Ulaznice se online mogu kupiti preko sledećih servisa jegy.hu/search.php?s_name=SZIN&s_city=& ticketportal.hu/podujatie … ch.asp?ID=35048s_venue

SZIN je najveći tradicionalni mađarski festival koji postoji više od 40 godina, a sa obzirom da se odvija krajem leta predstavlja idealan način da se, na plažama i bazenima na prelepoj obali reke Tise, posetioci odlično provedu i oproste od leta.

Posetite zvaničnu prezentaciju festivala - szin.org/serbia

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1651
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.