Komentara: 21
Pregleda: 2744
Foto

Makova sedmica dobija gasovod

27.06.2023. u 10:25h
Izvor: Subotica.com
U MZ „Makova sedmica“ u Ulici Četvrte crnogorske brigade završeni su radovi na izgradnji 350 metara gasovodne mreže, na koju će moći da se priključi deset novih korisnika.
Makova sedmica dobija gasovod

Ovo je samo deo velikog posla gasifikacije ovog dela grada, gde će dogodine biti izgrađeno čak sedam kilometara gasovodne mreže.

- JKP „Subotica gas“ proširuje gasovodnu mrežu u ukupnoj dužini od 20 kilometara u mesnim zajednicama „Makova sedmica“, „Novo Selo“, „Palić“ i „Šupljak“, a projektuje isto toliko u osam mesnih zajednica. To govori  o stremljenju ka ravnomernom razvoju grada, ne radi se samo u gradskim nego i u prigradskim mesnim zajednicama – poručio je Balint Pastor, predsednik Skupštine grada, prilikom obilaska radova. – Meštanima Makove sedmice želimo da poručimo da nisu sami. Radimo i radili smo na izgradnji kanalizacije, vodovodne mreže, poporavkama asfalta u ulicama Darinke Radović, Bračkoj, Jovana Mikića, Lukač Đerđa, Ljermontovoj, Anke Butorac, Celjskoj, Segedinskoj, Ane Frank, Nadežde Petrović, Đeri Ferenca, Deljskoj, Titogradskoj i Četvrte crnogorske brigade

Makova sedmica dobija gasovodJKP „Subotica gas“ završio je radove u Novom Selu, a paralelno teku radovi u Šupljaku gde se gradi 14 kilometara distributivne gasovodne mreže. Taj posao će biti završen do jeseni i moći će da se priključi 420 domaćinstava.

- U toku je izrada planske dokumnetacije na teritroji osam mesnih zajednica -  „Makova sedmica“, „Kelebija“, „Peščara“, „Zorka“, „Novo Selo“, „Dudova šuma“, „Aleksandrovo“ i „Palić“. Sada imamo 11.900 korisnika, a u programu smo projektovali da ove godine možemo da priključimo još 500 potrošača – ističe Timea Horvat, direktorka JKP „Subotica gas“.  - Raste potražnja građana, velikim delom na tome možemo da zahvalimo predsedniku Skupšine grada Balintu Pastoru na čiju je inicijativu u program poslovanja uvedena mogućnost plaćanja priključka na rate, što u velikoj meri građanima olakšava trošak.  Cena priključka je 100.000 dinara, prva rata je 24.000 a svaka naredna rata je 7.000 dinara. A koliko je to opravdano, govori podatak da smo prošle godine imali 400 novih korisnika, od kojih je 40 odsto tražilo da plati na rate.

Makova sedmica dobija gasovod

Izvor: Subotica.com
Obilazak završnih radova na proširenju gasovodne mreže na Makovoj sedmici Obilazak završnih radova na proširenju gasovodne mreže na Makovoj sedmici Obilazak završnih radova na proširenju gasovodne mreže na Makovoj sedmici Obilazak završnih radova na proširenju gasovodne mreže na Makovoj sedmici Obilazak završnih radova na proširenju gasovodne mreže na Makovoj sedmici Obilazak završnih radova na proširenju gasovodne mreže na Makovoj sedmici Obilazak završnih radova na proširenju gasovodne mreže na Makovoj sedmici Obilazak završnih radova na proširenju gasovodne mreže na Makovoj sedmici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 2 nedelje
Komentara: 21
Pregleda: 2744
Povezane teme

makova sedmica

gasovod

suboticagas

pastor balint

predsednik skupštine

timea horvat

gasovodna mreža

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.