Komentara: 0
Pregleda: 1105

Mala škola folkora upisuje nove polaznike

23.08.2024. u 09:08h
Izvor: Subotica.com
U cilju popularizacije folklora kao jedinstvenog oblika nematarijalne kulturne baštine svih naroda i nacionalnih zajednica u našem gradu, ali i šire na teritoriji Srbije, KUD "Mladost 1947" organizuje besplatnu školu folklora za decu i mlade.
Mala škola folkora upisuje nove polaznike

Iz ovog udruženja kulture pozvali su zainteresovanu decu i omladinu uzrasta od 5 do 15 godina da se uključe u rad KUD “Mladost 1947“ kroz besplatnu školu folkora.

- Mala škola folklora je zamišljena kao vid besplatnog kursa za zainteresovane  polaznike, koja će se održati u prostorijama našeg udruženja u Harambašićevoj ulici u periodu od 26. avgusta do 6. septembra i to ponedeljkom, sredom i petkom od 19 časova - pozivaju iz KUD "Mladost 1947".

Mala škola folkora upisuje nove polaznikeKako navode, ideja je da polaznici nauče elementarna znanja u vidu osnovnih igračkih elemenata i obrazaca, kako bi se kasnije uključili u rad KUD-a kroz razvojne grupe.

Društvo okuplja decu i omladinu željnu da uče da igraju, sviraju, glume, pevaju, da se druže i stvaraju neraskidiva prijateljstva.

Zainteresovana deca (5-15 godina) ili roditelji-staratelji se mogu interesovati i prijaviti putem telefona 063/7263907, ili lično na adresi Harambašićeva 4.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 časova i 10 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 1105
Povezane teme

folklor

mladost 1947

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.