Komentara: 0
Pregleda: 2473
Foto

Mali fudbal: Ekipa „Šeki enterijeri Real impeks" pobednik IV Memorijala „Boris Popović - Pop"

04.07.2023. u 12:00h > 12:03
Izvor: Subotica.com
Ekipa „Šeki enterijeri – Real impeks“ pobednik je četvrtog Memorijalno-humanitarnog turnira u malom fudbalu „Boris Popović - Pop" nakon što je u finalnom meču savladala „NTM Čikeriju“ sa 4:2. Treće mesto pripalo je ekipi „Forma urbanico“. Sva sredstva prikupljena od ulaznica u proteklih devet dana koliko je turnir trajao, i dobrovoljnih priloga, biće uplaćena za lečenje devojčice rođene 2013. godine (porodica je izrazila da želi anonimnost).
Mali fudbal: Ekipa „Šeki enterijeri Real impeks" pobednik IV Memorijala „Boris Popović - Pop"

Finalna utakmica gde su koplja ukrstili prošlogodišnji pobednik „NTM Čikerija“ i „Šeki Enterijer – Real impeks“ bila je dinamična, zanimlja i neizvesna. Povela je ekipa „Šeki Enterijer-Real impeks“ pogotkom Aleksandra Zolnajića i prvi deo meča rešila u svoju korist, jer je pred golom bio veoma raspoloženi Vukoslavović i pored velikog broja prilika „NTM Čikerije“ sašuvao mrežu mirnu -1:0.

Nastavak utakmice je počeo sa dva pogotka „Šekie Enterijera Real Impeks“, gde su Veselin Guberinić i Uroš Glogovac bili precizni, a onda je usledila sjajna igra „NTM Čikerije“ i dva brza gola Marka Novakovića za 3:2 u završnici utakmice.

Ipak, finiš je pripao ekipi „Šeki enterijer Real impeks“ koja je preko Zolnajića stigla do pobede od 4:2 i po treći put podigla pobednički trofej ovog humanitarnom Memorijala.

Mali fudbal: Ekipa „Šeki enterijeri Real impeks" pobednik IV Memorijala „Boris Popović - Pop"„Šeki Enterijer Real impeks“ – „NTM Čikerija“ 4:2 (1:0)

„Šeki Enterijer Real impeks“: Dušan Vukoslavović, Uroš Glogovac, Nenad Prijić, Goran Popović, Aleksandar Jovetić, Veselin Guberinić, Aleksandar Zolnajić, Stevo Kopanja, Dragan Svitić, Nikola Romić, Čedomir Žarković.

„NTM Čikerija“: Miloš Bjelica, Marko Živkucin, Danilo Radović, Marko Gnjatović, Martin Šmit, Nikola Masalušić, Marko Novaković, Boris Bodonji, Stefan Boasnić, Milan Kovačević, Momčilo Arežina, Nikola Tomić.

TREĆE MESTO ZA EKIPU "FORMA URBANICO"

Pehar za treće mesto podigla je ekipa „Forma urbanico“ i to nakon izvođenja penaka gde je bila bolja od „Pivnice Gros“. Nebojša Mezei je doveo „Forma urbaniko“ u prednost. Na 2:0 povisio je Kujundžić u nastavku, a potom i Šafranj na 3:0. Uspela je „Pivnica“ Gros“ da smanji na 3:1 iz penala gde je bio precizan Ljubojčić, a zatim i da izjednači sa dva gola Stojanivića. Usledili su penali gde je sreća bila na strani ekipe „Forma urbaniko“- 6:5.

Mali fudbal: Ekipa „Šeki enterijeri Real impeks" pobednik IV Memorijala „Boris Popović - Pop"„Forma urbanico“ – „Pivnica Gros“ 6:5 (3:3)

„Forma urbanico“: Dalibor Mitrović, Milan Ivanović, Miroslav Džever, Igor Šafranj, Nebojša Mezei, Veljko Rapaić, Miloš Kovač, Davor Francišković, Kristijan Kujundžić, Srđan Orčić, Bojan Kurušić, Saša Šafranj.

„Pivnica Gros“: Luka Glišić, Zdravk Maravić, Petar Maravić, Miloš Marinković, Veljko Stojanović, Miloš Ljubojčić, Mladen Vizin, Miloš Vukelić, Kristofer Nađ, Andrej Ivković, Vlada Vorgučin, Miodrag Elengić.

Po okončanju finalne utakmice usledila je dodela pehara, medalja i nagrada najboljim pojedincima. Za najboljeg golmana proglašen je Miloš Bjelica iz „NTM Čikerija“, dok je njegov saigrač Marko Novaković poneo epitet najboljeg strelca turnira sa osam postignutih golova.  Priznanje za najboljeg igrača otišlo je u ruke Veselina Guberinića iz „Šeki enterijeri Real impeks“. 

Pobedniku je pripao ček u iznosu od 150.000, drugoplasiranoj ekipi 50.000 i trećeplasiranoj 20.000 dinara.

Goran Popović, organizator turnira, na kraju se zahvalio mnogobrojnoj publici koja je proteklih dana pratila turnir i davala podršku ekipama, kao i svim učesnicima i onima koji su pomogli da se i ove godine održi ovaj Memorijal.  

- Zahvaljujem se svima koji su svojim učešćem i prisustvom uveličali turnir i pomogli da osvežimo sećanja na našeg Borisa, kao i ljudima, preduzećima i organizacijama koji su pomogli organizaciju. Nadam se da se sledeće godine vidimo u još većem broju - kratko je poručio Popović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 2473
Povezane teme

memorijal boris popović pop

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.