Komentara: 0
Pregleda: 606

Mali fudbal: "Full feel" izgubio bodove u poslednjem minutu meča protiv Hajduka (5:4)

01.03.2022. u 15:44h
Izvor: Subotica.com
"Full feel" je poražen u Kuli od Hajduka sa 5:4. U izuzetno zanimljivoj utakmici domaći tim je do trijumfa stigao u poslednjem minutu susreta.
Mali fudbal: "Full feel" izgubio bodove u poslednjem minutu meča protiv Hajduka (5:4)

U borbenoj i dinamičnoj utakmici Hajduk je prvo poluvreme rešio u svoju korist pogotkom Bogićevića. U nastavku se vodila velika borba. Subotičani su stvorili nekoliko dobrih prilika uza izjednačenje, nisu ih realitovali, a domaćin to kaznio i preko Sušića i Lazara Bogićevića poveo sa 3:0. Konačno su gosti našli ključ za odbranu Kuljana i uspeli da smanje na 3:2 golovima Grabeža i Gavrića. Lazar Bogićević po drugi put je savladao Nikšića za 4:2, međutim Gavrić i Sedlić uspevaju da poravnajurezultat na 4:4 minut pre kraja. Ipak u samom finišu  na nesreću gostujućeg tima, Sušić postiže peti gol za Hajduk – 5:4 i donos radost svojoj ekipi.

Hajduk – Full feel 5:4 (1:0)
A.Bogićević ’, Sušić 23’,40’, L. Bogićević 27’,35 – Grabež 30’,Gavrić 33’,39’, Sedlić 38’

Hajduk: Živko, L. Bogićević, Radović, Marković, Sušić, Bijekić, Bognar, Patković, A. Bogićević, Olujić.

Full feel: Nikšić, Građin, Grabež, Gavrić, Francišković, Karas, Sedlić, Ruski, Kurušić, I. Šafranj, Čabrilo, Kotaraš, S. Šafranj, Kovač.

U poslednjem kolu ligaškog dela igra se gradski derbi između Spartaka i "Full feel"-a. Utakmica je na programu u subotu od 18 časova u sali Tehničke škole

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 606
Povezane teme

mali fudbal

futsal

klub malog fudbala full feel

futsal liga vojvodine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.