Komentara: 0
Pregleda: 1094

Mali fudbal: Nastavlja se prvenstvo Futsal lige Vojvodine, Spartak gostuje u Somboru

21.02.2022. u 09:28h
Izvor: Subotica.com
Pauza za igrače Spartaka je završena. Već danas se vraćaju ligaškim obavezama gde ih čeka novi izazov i utakmica 8. kola Futsal lige Vojvodine, grupa Sever i odmeravanje snaga u Somboru sa ekipom ŽAK Junior.
Mali fudbal: Nastavlja se prvenstvo Futsal lige Vojvodine, Spartak gostuje u Somboru
Foto: Ilustracija, arhiva

Spartak je tokom prvog dela prvenstvene trke ostvario odlične rezultate i okončao ga na liderskoj poziciji, a ambicije su jasne od samog starta. Subotičani žele da nastave uzlaznom putanjom i obezbede plasman u viši rang.

Tokom pauze došlo je do malih kadrovskih promena kada je reč o igračima. Otišli su Veselin Guberinić i Čedomir Tomčić koji su prešli u KMF “Novi Sad“, klub koji pretenduje da ove sezone obezbedi prlazak u Prvu ligu, a redove subotičke ekipe pojačao je Srđan Vuković iz somborskog ŽAK-a.

Prva prepreka za nastavak uspešne serije Spartaku je ŽAK Junior sa kojim igraju sutra od 21 čas, a potom ostaju još dva kola ligaškog dela nakon čega sledi plejof i ukrštanje sa ekipama iz grupe „Jug“ i borba za plasman u viši rang.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1094
Povezane teme

mali fudbal

futsal

futsal liga vojvodine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.