Komentara: 6
Pregleda: 2573

Mali fudbal: „NTM Čikerija“ pobednik 3. Memorijala „Boris Popović Pop“

28.06.2022. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Treći Memorijalni turnir u malom fudbalu „Boris Popović- Pop" na kome je učestvovalo 17 ekipa koje su se nadmetale u proteklih devet dana na terenima Sportskog centra u Prvomajskoj okončanj je trijumfom NTM Čikerije. Turnir je humanitarnog karaktera, a sva sredstva prikupljena od ulaznica i dobrovoljnih priloga biće uplaćena za lečenje Luke Suvajca (2021), dečaka koji je rođen sa dijagnozom – neuroblastom.
Mali fudbal: „NTM Čikerija“ pobednik 3. Memorijala „Boris Popović Pop“

Finalni meč gde su snage ukrstile ekipe „Dunav coop“  i „NTM Čikerija“ protekao je u izuzetno dobroj i dinamičnohj igri oba tima, a regularni deo je okončan nerešeno 2:2, dok su nakon izvođenja penala više sreće imali igrači „Ntm Čikerija“ i stigli do pobedničkog pehara pobedivši sa 5:3.

Povela je „NTM Čikerija“ golom Novakovića, a potom je Arežina udvostručio prednost. Protivnik je uspeo da izjednači preko Vujatovića i Vujića  u regularnom delu. Usledilo je izvođenje penala. Arežina je bio precizan za NTM Čikeriju, a Đurović za „Dunav coop“. U drugoj seriji Šmit je savladao Tasića, dok je Gavrić pogodio stativu. U trećoj seriji istakli su se golmani Tasić i Bjelica svojim odbranama, dok je u poslednjoj Bodonji bio precizan za trijumf svoje ekipe i prvo mesto na turniru.

„NTM Čikerija“ – „Dunav coop“ 5:2 (2:2)

„NTM Čikerija“: Bjelica, Živkucin, Šijačić, Gnjatović, Masalušić, Anđić, Šmit, Arežina, Novaković, Bodonji.

„Dunav coop“: Tasić, Prole, Vujatović, Gavrić, Maksimović, Kuktin, Vujić, Đurović, Kotaraš.

Mali fudbal: „NTM Čikerija“ pobednik 3. Memorijala „Boris Popović Pop“

Dunav coop

Utakmica za treće mesto okončana je pobedom od 4:1 mlade ekipe „Brokat“ nad prošlogodišnjim pobednikom  „Šeki Enterijeri Real Impeks“ . Sili je doveo svoju ekipu u vođstvo, a Čiić poravnao rezultat. Nastavak utakmice je protekao u velikoj borbi. Kilibarda je doneo novu prednost „Brokatu“. Do kraja su Kilibarda i Đurović bili precizni za konačnih 4:1.

„Šeki Enterijeri“: Vukoslavović, Tomić, G. Nedić, Jovetić, N. Nedić, Tomčić, Ćetković, Popović, Čičić, Guberinić, Celin, Romić.

„Brokat“: M. Kujundžić, Milikić, Kilibarda, Spremo, Šimić, Damjanović, Temunović, Bašić, Horvacki, Sili, B. Kujundžić.

Po okončanju finalno utakmice usledila je dodela medalja, nagrada najboljim pojedincima i pehara. Za najboljeg golmana proglašen je Dušan Tasić iz „Dunav coopa“,dok je njegov saigrač Nikola Makismović poneo epitet najboljeg igrača turnira.  Priznanje za najboljeg strelca otišlo je u ruke Marka Novakovića koji je postigao osam golova. Pobedniku je pripao ček u iznosu od 150.000, drugoplasiranoj ekipi 50.000 i trećeplasiranoj 20.000 dinara. Pehare i priznanja finalistima uručili su Goran Popović, Nataša Aleksić, član Gradskog veća Subotice zadužena za sport i omladinu i Dejan Vuković, generalni sekretar Sportskog saveza Subotice.

Sva sredstva od prodatih ulaznica tokom devet dana koliko je turnir trajao  i dobrovoljnih priloga  ićiće za lečenje Luke. Ekipe „NTM Čikerija“ sa 25.000 i „Dunav coop“ sa 30.000 dinara od svojih nagrada su donirali, kao i ekipa „Zdravko“ sa svojim prijateljima koja je sakupila 20.000 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 2 nedelje
Komentara: 6
Pregleda: 2573

Povezane vesti

Povezane teme

memorijal boris popović pop

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.