Komentara: 2
Pregleda: 2769

Mali fudbal: "Skopex" pobednik noćnog turnira u Novom Žedniku

10.07.2023. u 11:56h
Izvor: Subotica.com
Od 24. juna do 8. jula na sportskom terenu Osnovne škole "Bosa Milićević" u Novom Žedniku održan je tradicionalni, deveti po redu noćni turnir u malom fudbalu na kojem je nastupilo 17 ekipa, a čiji ukupni nagradni fond je iznosio 310.000 dinara. Duelima za treće odnosno prvo mesto stavljena je tačka na još jedno izdanje u ovom selu na severu Bačke. Novi šampion je ekipa "Skopex".
Mali fudbal: "Skopex" pobednik noćnog turnira u Novom Žedniku
Foto: Arhiva, jul 2022

Nakon grupne faze među osam najboljih prošli su: Stuberi, Picerija "Don", Veterani FK "Preporod", Flamingosi, Prijatelji, Pro sklad Adam šped, Skopex i Mali Beograd.

Turnir je osvojila ekipa "Skopex" koja je u finalu ubedljivo, sa 8:2, savladala "Pro sklad Adam šped". U duelu za treće mesto ekipa "Picerija Don" je posle velike borbe savladala veterane Novog Žednika sa 4:3.

Mali fudbal: "Skopex" pobednik noćnog turnira u Novom Žedniku

U finalnom meču povela je ekipa "Pro sklad Adam šped" golom Lebovića. Usledio je brz odgovor "Skopex-a" koji je preko Svitića poravnao za 1:1. Nije dugo prošlo Guberinić (Skopex) donosi preokret. Do kraja prvog poluvremena Skopex je postigao još dva gola preko Damjanovića i Zolnajića za sada već ubedljivu prednost od 4:1. U nastavku susreta "Skopex" nije dozvolio protivniku da im ugrozi visoko vodstvo te su na kraju slavili sa ubedljivih 8:2.

Nakon podele medalja i pehara pobedničkoj ekipi usledila su i priznanja za najbolje pojedince. Najefikasniji je bio Mateja Nenadović (Pro sklad Adam šped). Najbolji golman je bio Miloš Bjelica, a najkorisniji Veselin Guberinić, obojica iz  "Skopex-a".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 6 dana
Komentara: 2
Pregleda: 2769
Povezane teme

novi žednik

mali fudbal

noćni turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.