Komentara: 0
Pregleda: 1264

Mali fudbal: Spartak o(p)stao u društvu drugoligaša

08.08.2023. u 16:51h
Izvor: Subotica.com
Mali fudbal: Spartak o(p)stao u društvu drugoligaša
Foto: Ilustracija, arhiva

Subotica će i naredne sezone imati predstavnika u Drugoj futsal ligi Srbije. Spartak ostaje u društvu drugoligaša i već polako sklapa kockice za predstojeće izazove angažovanjem pojačanja uz želju da naprave iskorak više, a u narednih nekoliko dana znaće se i ko će biti novi trener umesto dosadašnjeg Vladimira Milosavca.

Kostur tima je ostao na okupu, a uz podmlađen tim i dobre rezultate pokušaće da se domognu Prve lige Srbije. Kako bi ostvarili zacrtane ciljeve u Spartaku su već počeli da dovode pojačanja. Nemanja Žeravica i Nenad Vukelić su stavili potpise na ugovor sa subotičkim klubom i sigurno da će svojim iskustvom pomoći ekipi u novoj sezoni.

Za sada je pored trenera Vladimira Milosavca, ekipu napustio Dražen Lučanović.

Početak šampionata zakazan je za 8. septembar kada će Spartak odmeriti snage sa ekipom „Leteći Holanđanin“. Do starta prvenstva u klubu ističu da je u planu odigravanje nekoliko kontrolnih utakmica kako bi se tim što bolje uigrao za izazove koji su pred njim.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 11 meseci i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 1264
Povezane teme

klub malog fudbala spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.